Iris Wijnands
Iris Wijnands Finds 2 november 2019

Hebben: deze grote kamerplanten uit de Lidl folder zijn makkelijk te verzorgen

Op zoek naar nieuwe grote kamerplanten voor in huis? Iedere week checken wij op de Roomed-redactie de folders nog voor ze op de deurmat vallen. En we hebben goed nieuws: er staan weer grote kamerplanten in de Lidl folder week 45  voor een fijn prijsje.

Wat een goede aanbieding om de week mee door midden te breken. Bedenk alvast waar je ‘m neer wil zetten en noteer in dikke letters ‘grote kamerplanten Lidl folder’ op je boodschappenlijstje, want vanaf woensdag 6 november staan er drie prachtige grote kamerplanten om uit te kiezen.

Grote kamerplant Lidl folder week 45

Grote kamerplanten in de Lidl folder week 45 2019

Ben je benieuwd welke soorten er verkocht worden? Dat zullen we je vertellen. Tromgeroffel… Ze hebben verschillende soorten Dracaena’s, Sansevieria’s en de Zamioculcas Zamiifolia in de folder. Voor €9,99 heb jij één van deze makkelijke en grote kamerplanten in huis staan.

Benieuwd hoe je deze grote kamerplanten uit de Lidl folder week 45 2019 verzorgt? Komt ‘ie, van links naar rechts.

Dracaena

Het is niet voor niets dat je deze plant vaak op kantoren kan vinden, hij vergt maar weinig onderhoud. De plant staat graag in halfschaduw en in de winter is eens in de 4 tot 6 weken water geven voldoende. In de zomer geef je de Dracaena eens in de 2 tot 3 weken water.

Zamioculcas Zamiifolia

De Zamioculcas Zamiifolia is een populaire kamerplant, maar eigenlijk kennen wij ‘m vooral als ZZ-plant. Deze kamerplant houdt van veel licht, maar net als de meeste planten niet van volle zon. Behandel ‘m als een vetplant en geef niet te veel water, de kamerpalm is namelijk erg gevoelig voor wortelrot. De grond hoeft slechts licht vochtig te worden. In de winter hoef je ‘m maar elke paar weken wat water te geven, in de zomer ongeveer elke week.

Sanseveria

Fijn, die Sansevieria’s in de Lidl folder week 45! Wij vinden deze plant echt een toppertje. Deze plant wordt ook wel de studentenplant genoemd, want zelfs die krijgen de plant niet dood. In de winter kan de Sansevieria gerust 6 tot 8 weken zonder water. In de lente en zomer mag dat eens per 2 weken zijn. Een Sansevieria gaat vaker dood door te veel water dan door te weinig.

Moe van het winkelen en boodschappen doen? #evenbijtanken

Meer aanbiedingen uit de Aldi en Lidl folders

Wij zijn dol op het doorbladeren van folders om de beste koopjes met jullie te delen. Zo waren er vorige week geldbomen te koop bij de Aldi. Als je geluk hebt, staan er misschien nog een paar!

Ben je opzoek naar interieuraanbiedingen om op een goedkope manier je huis te stylen? Wekelijks zetten we de folder finds uit de Aldi folder en Lidl folder op een rij. De folder finds van week 45 kun je hier vinden.

Reageer op artikel:
Hebben: deze grote kamerplanten uit de Lidl folder zijn makkelijk te verzorgen
Sluiten