Sharon van der Werf
Sharon van der Werf | LinkedIn Finds 27 oktober 2018

De lekkerste kopjes thee zet je met deze waterkoker uit de Lidl folder

Zodra we op kantoor komen, gaat de waterkoker bij ons aan. Een werkdag is niet compleet zonder ten minste vijf koppen thee hier op de redactie van Roomed. Daarom willen we altijd een goede (en vooral snelle!) waterkoker hebben. Grote kans dat we deze week naar de Lidl gaan, want in de Lidl folder staat de leukste waterkoker ooit.

In plaats van een saaie waterkoker koop je namelijk een waterkoker met een ontzettend leuk printje! Hier zeggen wij geen nee tegen.

Te leuk: deze waterkokers uit de Lidl folder

lidl folder week 44 waterkoker

De waterkoker heeft een inhoud van 1,7 liter, dus daar kunnen aardig wat koppen thee mee gezet worden. De waterkoker schakelt overigens automatisch uit en is beveiligd tegen droogkoken, altijd handig!

Daarnaast heeft hij een uitneembaar kalkfilter, waardoor er nooit meer vieze schilfers kalk in je warme water drijven (we’ve all been there, geef maar toe).

lidl folder week 44 waterkoker
lidl folder week 44 waterkoker
lidl folder week 44 waterkoker

Net zo enthousiast geworden als wij zijn? Haast je dan naar de Lidl, want we verwachten dat deze waterkoker nog wel eens hard kan gaan lopen. Je shopt ‘m namelijk voor slechts €24,99. En voor dat geld zouden wij zo’n leuke ook niet laten liggen.

Nog meer mooie aanbiedingen uit de Aldi en Lidl folder?

Wij schrijven elke week over de beste aanbiedingen van de Lidl en Aldi. De Lidl en Aldi folder finds van deze week vind je hier. Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden, zoals dit knusse setje van kussens, dekens en vloerkleden uit de Lidl folder.

Reageer op artikel:
De lekkerste kopjes thee zet je met deze waterkoker uit de Lidl folder
Sluiten