Iris Wijnands
Iris Wijnands Shopping 19 oktober 2019

Oehhh! Ze hebben bij Lidl een super goedkope én hippe kamerplant

Heb je nog een mooi plekje in huis waar zon/halfschaduw is? De Calathea’s uit de Lidl folder week 43 zoeken nog een nieuw huisje. Daarvoor hoef je geen groot bedrag op de toonbank te leggen. Perfect dus voor plantenliefhebbers die goedkope plantjes niet kunnen weerstaan (zoals wij).

De Calathea is een ontzettend mooie plant met een unieke uitstraling. Het is wel een kleine uitdaging om deze plant te verzorgen omdat hij zoveel water en zorg nodig heeft, maar dan is het juist heel belonend als ‘ie goed groeit.

Calathea Lidl folder week 43
Bron: Lidl folder week 43

De Calathea uit de Lidl folder week 43

In de folder staat een zestal verschillende Calathea’s te stralen. De planten verschillen enorm in kleur en de vormen van de bladeren. Daarom staan er ook lekker veel verschillende soorten exemplaren in de Lidl folder week 43.

Er zijn nog meer redenen waarom deze planten bijzonder zijn. Wist je dat de bladeren van de Calathea ‘leven’? ‘s Avonds sluiten zijn bladeren en ‘s morgens gaan deze weer open. Daarom noemt men deze plant ook wel ‘the living plant’.

De kamerplanten zijn 25 tot 40 cm groot. Ze zijn in Nederland gekweekt, dus je hoeft niet bang te zijn dat ze een verre en milieu-onvriendelijke lange reis achter de rug hebben. Lekker van eigen bodem.

Voor €2,49 neem je ‘m mee (dus voor een tientje heb je gewoon 4 nieuwe kamerplanten. Hallo jungle-huis!). Je moet dan wel snel zijn, want in de Lidl folder staat in grote letters ‘Op = Op’.

Ben je nog niet helemaal overtuigd? De Calathea is ook nog eens een van de meest luchtzuiverende kamerplanten. Top! Lees hier waarom dat fantastisch is: Onze 5 favoriete planten en hun (luchtzuiverende) gezondheidsvoordelen

Meer aanbiedingen uit de Aldi en Lidl folder week 43?

Elke week zetten we de tofste aanbiedingen voor je op een rijtje. Dus voor het geval je nog meer gave interieuritems zoekt: hier vind je wat er verder in de Lidl folder en Aldi folder van week 43 staat.

Reageer op artikel:
Oehhh! Ze hebben bij Lidl een super goedkope én hippe kamerplant
Sluiten