Ariela Slakhorst
Ariela Slakhorst Finds 13 oktober 2018

Perfect voor de herfst: knus setje van kussens, deken en vloerkleed in de Lidl folder

Halloween, prachtige herfstkleuren en fijne avondjes op de bank met warme chocolademelk. De herfst is niet voor niets het favoriete seizoen van veel mensen. Deze zachte kussens, het deken en vloerkleed zijn niet alleen ideaal voor de herfst, maar ook voor de winter. In een handomdraai geef je de bank een warme herfstlook met dit setje uit de Lidl folder van deze week.

Een fijn deken op de bank is essentieel nu de temperaturen dalen. Het woondeken van imitatiebont is verkrijgbaar in de kleuren bruin, crème en antraciet. Fijne, neutrale kleuren die in bijna elk interieur passen.

In combinatie met de lieve kussens en het zachte vloerkleed heb je de perfecte ingrediënten voor warme onderonsjes op de bank. Ook deze zijn verkrijgbaar in dezelfde kleuren. Het vloerkleed houd je voetjes lekker warm, maar staat ook erg leuk over een stoel.

Knusse kussens, deken en vloerkleed uit de Lidl folder

Verliefd op dit knusse setje? Het warme deken in bontlook met een achterkant van fleece kost €14,99. Het vloerkleed van imitatiebont is ook erg leuk voor in de slaapkamer en kost €7,99. De lieve kussens zijn inclusief uitneembaar binnenkussen en kosten €4,99 per stuk.

Meer acties uit de Lidl folder

Wij schrijven elke week over de beste aanbiedingen van de Lidl en Aldi. De Lidl en Aldi folder finds van deze week vind je hier.

Reageer op artikel:
Perfect voor de herfst: knus setje van kussens, deken en vloerkleed in de Lidl folder
Sluiten