Iris Wijnands
Iris Wijnands Finds 12 oktober 2019

Lekker retro: deze radio staat deze week in de Lidl folder (en wij willen ‘m)

Je zou deze radio zo kunnen zien staan in de oude caravan van je opa en oma, en dat maakt ‘m nou juist zo leuk. Deze retro radio uit de Lidl folder week 42 2019 haalt de nostalgie in ons naar boven.

Met deze radio stap je zo in een andere tijd, althans, zo lijkt het een beetje. Daarom is dit pareltje perfect voor wie van retro items houdt.

Hebben: een retro radio uit de Lidl folder week 42 2019

Niet alleen het design is belangrijk van een radio, het is natuurlijk ook belangrijk dat er muziek uit komt (en ‘t liefst een beetje goed graag). Dat komt met dit exemplaar uit de Lidl folder wel goed.

De DAB+ radio is misschien niet zo retro als ‘ie lijkt, want je kunt zonder kabel je muziek streamen via Bluetooth. De radio heeft 20 geheugenplaatsen, een B 3,5 mm AUX-ingang voor het aansluiten van externe audioapparatuur en een hoofdtelefoonuitgang.

Lidl folder week 42 2019
Bron: Lidl folder week 42

Daarnaast is dit koopje uit de Lidl folder ook hartstikke handig in de slaapkamer, want het is ook een wekker. Je kan twee verschillende alarmtijden instellen.

De radio heeft zowel een automatische als een manuele zenderzoeker. Je hebt keuze uit twee verschillende varianten: een witte en een houtkleur. Welke past het beste in jouw interieur? Je neemt de radio in elk geval mee voor een spotprijs van €39,99.

Een alternatieve radio voor een eclectisch appartement

Hij ziet er misschien niet het meest modern uit, maar dat is dan ook helemaal niet de bedoeling. Wij vinden juist dat retro en vintage van een huis een thuis kunnen maken. Juist door dit soort bijzondere items krijgt je interieur een huiselijke sfeer en persoonlijke touch.

Weet je niet zo goed welke stijl in jouw huis past? Check dan dit artikel: Nieuw of vintage? Dit moet je jezelf afvragen als je meubels gaat shoppen.

Meer aanbiedingen uit de Lidl folder week 42?

Elke week zetten we de tofste aanbiedingen voor je op een rijtje. Dus voor het geval je nog meer gave interieuritems zoekt: hier vind je wat er verder in de Lidl folder en Aldi folder van week 42 staat. En bekijk vooral ook even de luchtzuiverende plantenaanbieding van deze week, want dat is een knaller!

Reageer op artikel:
Lekker retro: deze radio staat deze week in de Lidl folder (en wij willen ‘m)
Sluiten