Het is weer raak: toffe kamerplanten in mand te koop bij de Lidl

Er staat ons weer een regenachtige week te wachten – dan dan blijven we het liefste lekker binnen. Op de bank, onder een kleedje, met een warme kop thee. Omringd door gloednieuwe kamerplanten, uiteraard. Want dat is precies waar je deze week één keer voor naar buiten gaat: de kamerplanten uit de Lidl folder week 41.

Lidl is lekker bezig. Vorige week zagen we daar enorm goedkope grote kamerplanten (voor slechts €3,99), deze week scoor je kamerplanten in een rieten mand voor nog geen tientje.

lidl folder week 41
Bron: Lidl folder week 41

Kamerplanten in mand in de Lidl folder week 41

Welke kamerplanten er met deze actie te koop staan, kunnen we nog niet in de folder lezen. Aan de afbeelding in de Lidl folder te zien moeten we in elk geval denken aan de volgende kamerplanten:

  • Dieffenbachia
  • ZZ-plant
  • Dracaena
  • Sanseveria

Bij het moment van aankoop zijn de kamerplanten ongeveer 45 centimeter hoog. Je koopt de planten in potmaat 17, wat een slag groter is dan er meestal verkocht wordt. Kortom: vanaf woensdag 7 oktober zijn wij bij de Lidl te vinden. De kamerplant in mand gaat €9,99 kosten.

We raden je aan om niet al te laat te komen, want de kamerplanten acties bij de Lidl zijn vaak snel uitverkocht. En niemand houdt ervan om mis te grijpen. Al zijn er dan ook nog andere kamerplanten te vinden in de folder, check hier welke.

Meer over de verzorging van kamerplanten leren?

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Het is weer raak: toffe kamerplanten in mand te koop bij de Lidl
Sluiten