Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Finds 6 okt 2018

Zo chill! Met deze deken uit de Lidl folder heb je nooit meer koude voeten

Nu het buiten kouder wordt, kruipen we het liefst onder een zacht dekentje en kijken we non stop Netflix series. Maar je kent het probleem vast: er is niets irritanter dan koude voeten die onder je dekentje uit piepen. Koude voeten zijn gelukkig verleden tijd met deze chille deken uit de Lidl folder, want het dekentje heeft geïntegreerde sokken!

En dat betekent dus nóóit meer koude voeten. Hallelujah.

lidl folder week 41 deken

Ziet er in eerste instantie misschien een beetje gek uit, maar voor mensen die het altijd koud hebben is dit echt een uitkomst. Hallo warme voeten! De deken is verkrijgbaar in het aubergine, antraciet en bruin. De voetjes zijn bij alle dekens een tintje lichter.

De deken zelf belooft trouwens ‘aangenaam zacht te zijn’ en met zijn afmeting van 150 x 200 cm groot is het een heerlijk grote deken waar je helemaal in kunt kruipen. De deken is gemaakt van 100% polyester.

Zo ziet de deken uit de Lidl folder eruit:

lidl folder week 41 deken
lidl folder week 41 deken

Ziet er behoorlijk comfy uit, nietwaar? Een warme mok chocolademelk erbij, voeten op de bank en niets meer aan doen. Klinkt als een ideale winterse avond. Je shopt deze deken uit de Lidl folder vanaf 8 oktober voor €12,99.

Nog meer acties uit de Lidl folder:

Wij schrijven elke week over de beste aanbiedingen van de Lidl en Aldi. De Lidl en Aldi folder finds van deze week vind je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zo chill! Met deze deken uit de Lidl folder heb je nooit meer koude voeten
Sluiten