Hebben: in de Lidl folder staat deze week een wijnkoelkast voor 12 flessen!

Eerlijk is eerlijk: bij ons staat er eigenlijk altijd wel een fles wijn in de koelkast. Dry januari, wat? Daarom werden we érg gelukkig van de nieuwe aanbieding uit de Lidl folder. Alsof ze gedachten kunnen lezen. In de Lidl folder vinden we namelijk een heuse wijnkoelkast.

Ja, dat lees je goed. Een wijnkoelkast. De koelkast heeft ruimte voor wel 12 flessen wijn. Daarmee houd je jouw witte en rosé flessen dus mooi op temperatuur.

lidl folder week 4 wijnkoelkast
lidl folder week 4 wijnkoelkast

Wijnkoelkast uit de Lidl folder

De koelkast heeft een bedieningspaneel met LCD-scherm, LED-verlichting aan de binnenkant, 4 uitneembare houten planken en 2 koelzones voor het verkoelen van verschillende soorten wijn. De koelkast-temperatuur kan ingesteld worden van 7 tot 18 °C.

Hebben? Dan mag je €179 neertikken, want dat is precies de prijs van deze handige koelkast. Oké het kost even wat, maar dan kan je voortaan wel 12 flessen wijn koud houden. Ideaal!

Nog meer aanbiedingen uit de Aldi en Lidl folder?

Vorige keer kon je bij de Aldi terecht voor dit hippe dekbedovertrek. Wie weet ligt ‘ie er nog! Ook schrijven we elke week over de allerleukste folder finds voor je interieur uit de Aldi folder én Lidl folder. Lees de Lidl en Aldi folder finds van deze week voor meer budget finds. Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden. Bijvoorbeeld deze vetplanten die je onwijs leuk met elkaar kan combineren. En dat voor zo weinig geld!

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Hebben: in de Lidl folder staat deze week een wijnkoelkast voor 12 flessen!
Sluiten