Spotgoedkoop: kamerplanten in een juten mand voor nog geen 4 euro

Roomed loves kamerplanten – en dus slaan we elke week de Lidl– en Aldi folder open om de kamerplanten aanbiedingen te bekijken. Bijna elke week racen we wel langs onze favo budgetwinkels om een nieuwe plant te halen. Deze week vinden we in de Lidl folder week 4 2021 groene kamerplanten in een juten mand.

Deze juten mand is helemaal volgens de laatste woontrends, want jute is hot. In een tijd waar natuurlijke materialen de boventoon voeren, komen deze juten manden extra goed van pas.

Kamerplanten in juten mand uit de Lidl folder week 4

Wij worden blij van de vrolijke selectie kamerplanten uit de Lidl folder. Zo zien we onder andere de ZZ-plant, maar ook een kleine Dracaena en klimop. En yes, zelfs de good old sanseveria hebben we in de folder gespot. Stuk voor stuk kamerplanten die we maar al te graag in huis hebben staan.

De potmaat van de kamerplanten is redelijk groot: de plastic binnenpot heeft een diameter van 12 cm. De hoogte van de kamerplant verschilt nogal per kamerplant. De fotogenieke ZZ-plant zal ongeveer 40 cm hoog zijn wanneer je ‘m koopt, andere planten zijn eerder 20 centimeter hoog. Wel komen álle kamerplanten met dezelfde leuke juten mand.

Wil je deze groene kamerplanten uit de Lidl folder week 4 2021 ook toevoegen aan jouw eigen urban jungle? Vanaf woensdag 27 januari liggen ze in de winkels voor slechts €3,99 per stuk.

Je ziet alle planten van de actie hier in de folder van deze week.

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Spotgoedkoop: kamerplanten in een juten mand voor nog geen 4 euro
Sluiten