Oh la la, deze kamerplanten uit de Lidl folder zijn ook weer fantastisch!

Roomed loves kamerplanten. Elke week slaan wij dan ook de Lidl– en Aldi folder open om de kamerplanten aanbiedingen te bekijken. Bijna elke week racen we wel langs onze favo budgetwinkels om een nieuwe plant te halen. Deze week vinden we in de Lidl folder week 4 2020 groene kamerplanten in een juten mand.

Deze juten mand is hélemaal volgens de laatste woontrends 2020, dus we weten nu al dat we vrijdag 24 januari in de rij gaan staan voor deze beauty’s.

kamerplanten uit de lidl folder week 4 2020 in juten mand
Bron: Lidl folder week 4

Groene kamerplanten in juten mand uit de Lidl folder week 4 2020

Oh yes, wij worden blij van deze vrolijke selectie kamerplanten uit de Lidl folder. Zo zien we onder andere de ZZ-plant, maar ook een kleine Dracaena-soort en klimop. Stuk voor stuk kamerplanten die we maar al te graag in huis hebben staan.

De potmaat van de kamerplanten is redelijk groot: de plastic binnenpot heeft een diameter van 13,5 cm. De hoogte van de kamerplant verschilt nogal. De fotogenieke ZZ-plant zal ongeveer 40 cm hoog zijn wanneer je ‘m koopt, andere planten zijn eerder 20 centimeter hoog. Wel komen álle kamerplanten met dezelfde leuke juten mand.

Wil je deze groene kamerplanten uit de Lidl folder week 4 2020 ook toevoegen aan jouw eigen urban jungle? Vanaf vrijdag 24 januari liggen ze in de winkels voor €3,99 per stuk.

Nog meer kamerplanten uit de Lidl folder?

Heb je de kamerplanten van vorige week gemist? Niet getreurd, deze actie geldt nog steeds. We verwachten dat deze te leuke kamerplanten in pot snel lopen, dus wacht vooral niet te lang met naar de Lidl gaan.

Liever naar de Aldi? Ook daar vind je deze week weer leuke kamerplanten: Dit zijn de goedkope kamerplanten van de Aldi folder van deze week.

Meer leren over kamerplanten?

Reageer op artikel:
Oh la la, deze kamerplanten uit de Lidl folder zijn ook weer fantastisch!
Sluiten