Sharon van der Werf
Sharon van der Werf | LinkedIn Shopping 22 september 2018

Zin in wijn? Het is altijd wine ‘o clock met deze wijnkoelkast uit de Lidl folder

Als jouw koelkast ook vol staat met flessen witte wijn, rosé en een enkele fles rood? Dan hebben we hartstikke goed nieuws voor je: in de Lidl folder staat deze week een wijnkoelkast. Ja, dat lees je goed. Een wijnkoelkast waar wel 15 flessen wijn in passen. Als dát geen goede investering is, weten wij het ook niet meer.

Vanaf nu houd je altijd je wijn lekker op temperatuur met deze toffe wijnkoelkast.

Lidl folder week 39 wijnkoelkast wijn
Lidl folder week 39 wijnkoelkast wijn

Je kunt altijd zien of je alweer een nieuwe fles moet aanschaffen door de glazen deur. Handig! Zo houd je altijd oog op de flessen die in de koelkast liggen. De temperatuur kan je instellen tussen de 4 en 18 °C. En het beste nieuws: er kunnen dus wel 15 flessen wijn van 75 cl in bewaard worden. Dat is precies genoeg voor dat ene toffe huisfeest dat je binnenkort organiseert. En voor die heerlijke barbecue die nog op de planning staat.

De wijnkoelkast uit de Lidl folder van week 39

Deze top wijnkoelkast uit de Lidl folder haal je in huis voor €149 euro. En dat vinden wij de investering helemaal waard, want altijd koude wijntjes in de koelkast is onbetaalbaar.

Nog meer mooie aanbiedingen uit de Aldi en Lidl folder?

Wij schrijven elke week over de beste aanbiedingen van de Lidl en Aldi. De Lidl en Aldi folder finds van deze week vind je hier. Wat wij héél goed bij wijn vinden passen, is een versgebakken traktatie. Dat komt met deze roze en lichtblauwe bakvormen uit de Lidl folder helemaal goed.

Reageer op artikel:
Zin in wijn? Het is altijd wine ‘o clock met deze wijnkoelkast uit de Lidl folder
Sluiten