Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Wooninspiratie 24 sep 2018

Oh yes, vanaf VANDAAG staan er in de Lidl folder ook grote kamerplanten

Was je al helemaal enthousiast over de grote kamerplanten in pot die vanaf donderdag in de Aldi folder te vinden zijn? Klap dan maar in je handjes, want vanaf VANDAAG staan er ook grote kamerplanten in de Lidl folder. En ze zijn nog goedkoper dan die van de Aldi ook. Wat een lekker nieuws om de maandag mee te beginnen!

Het gaat om de volgende prachtige grote kamerplanten (van ongeveer 80 cm hoog!):

lidl folder week 39 grote kamerplanten

Waar je bij de Aldi nog geen tientje betaalt voor een grote kamerplant met keramieken pot, shop je deze grote kamerplanten uit de Lidl folder voor slechts €3,99. Dan krijg je er natuurlijk geen mooie binnenpot bij – maar als je die nog thuis hebt staan is dat ook helemaal niet nodig. De maat van de plant is potmaat  Ø 17 cm, dus snuffel vooral nog even in je voorraadkast of je nog een mooie sierpot hebt staan.

Hoe verzorg ik de grote kamerplanten in de Lidl folder?

Alle kamerplanten die deze week in de Lidl folder staan, zijn kamerplanten die je ongeveer 1 x per week water moet geven. Ze houden er niet van om in de felle zon te staan, eerder een lichte plek in de schaduw of halfschaduw. Perfect voor dat ene dode hoekje waarvan je niet zo goed mee weet wat je er mee aanmoet!

Liever grote kamerplanten uit de Aldi folder?

Bij de Aldi staan er ontzettend vaak kamerplanten in de folder. Reden genoeg om elke week even langs te gaan! Vorige week kon je bij onze favoriete budgetwinkel terecht voor planten in de tuin. Altijd fijn, zo rond de herfst!

Ook schrijven we elke week over de allerleukste folder finds voor je interieur uit de Aldi folder én Lidl folder. Lees de Lidl en Aldi folder finds van deze week voor meer budget finds. Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden. Zoals deze roze en blauwe bakvormen uit de Lidl folder, speciaal voor echte keukenprinsessen. Wie weet liggen ze nog in de winkel!

lidl folder week 39 grote kamerplanten

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Oh yes, vanaf VANDAAG staan er in de Lidl folder ook grote kamerplanten
Sluiten