Iris Wijnands
Iris Wijnands Shopping 26 sep 2019

HEBBEN: de Lidl folder heeft deze week een voetkussen voor koukleumen

Deze aanbieding komt precies op tijd! Het seizoen van koude voeten en tenen komt eraan en daarom hebben wij koukleumen dit voetkussen uit de Lidl folder week 39 allemaal nodig.

Met een dekentje op de bank en je voeten in een lekker zacht kussen, heerlijk toch? Een warme kop thee erbij en een lekkere film, dan zijn we helemaal klaar voor de herfst en winter.

Voetenkussen lidl folder
Bron: Lidl folder week 39

Voetenkussen in de Lidl folder week 39

Dit handige kussentje is hartstikke leuk voor op de bank én lekker voor onze koude voeten. Het kussen is voorzien van gaten waar je op een gure herfst- of winterdag je voeten in kan opwarmen.

Waarom zou je met half bevroren tenen en afgetrapte pantoffels blijven zitten als je ook gewoon een kussen aan je voeten kan schuiven?

Bron: Lidl folder week 39

Drie kleuren

Het voetkussen staat in drie kleuren in de Lidl folder. Je kan gaan voor beige, antraciet of bruin. Het is maar net welke kleur goed bij jouw enkels staat.

Het voetkussen is gemaakt van zacht imitatiebont. Lekker! Zowel het materiaal van de vulling als van de hoes is 100% polyester.

Ben je weer helemaal opgewarmd? Je kan het kussen ook op de bank leggen, als decoratiekussen functioneert het namelijk ook prima. De kant met de gaten draai je dan gewoon naar de rugleuning.

One kussen fits all

In tegenstelling tot pantoffels en warme sokken, is dit kussen er voor iedereen. Iedereen kan zijn voeten in het kussen proppen. Hij is namelijk one-size-fits all voor schoenmaat 37-45.

Nu maar hopen dat je mede-huisbewoners met stinkvoeten niet jouw kussen gaan gebruiken. Gelukkig kun je voor de hele familie een eigen exemplaar kopen: voor €6,99 per paar voeten koop je er gewoon een paar.

Hier vind je wat voor bijzondere aanbiedingen er verder in de Lidl en Aldi folder week 39 staan.

Meer bijzondere items uit de vorige Lidl en Aldi folders zien?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
HEBBEN: de Lidl folder heeft deze week een voetkussen voor koukleumen
Sluiten