ZE ZIJN TERUG! Deze week koop je deze goedkope alpaca planters weer

Vorig jaar waren deze alpaca planters uit de Lidl folder een regelrechte hit. Goed nieuws voor degene die toen naast de actie gekregen hebben (óf die gewoon nog een extra variant in huis wilt halen): in de Lidl folder week 38 hebben we de te gekke beestjes weer gespot.

In juni 2019 was er een onwijs populaire actie bij de Lidl: een alpaca bloempot met schattige vetplant voor weinig geld. In veel filialen waren alle alpaca’s dezelfde dag nog uitverkocht – en we snappen wel waarom, want deze alpaca wil je toch overal in huis hebben staan?

lidl folder week 38 kamerplanten alpaca planter
Bron: Lidl Nederland

Alpaca planter uit de Lidl folder week 38

We kunnen ons nog goed herinneren wat Lidl destijds op Facebook zei over deze actie: “Als je deze alpaca’s straks tegenkomt in de winkel benader ze dan rustig en geef ze een aai over de bol. Mocht je tot aankoop over willen gaan besef dan goed dat de alpacamerplant een kuddedier is!”

Kortom: het is eigenlijk noodzakelijk om er meerdere aan te schaffen. Slimme zet, Lidl. Maar ach, voor die €2,99 kunnen we het toch echt niet laten om meerdere alpaca planters aan te schaffen. Deze kleine kamerplantjes zijn niet alleen leuk voor in huis, maar fleuren ook je (thuis)kantoor helemaal op. Én het is natuurlijk een leuk cadeautje voor een echte alpaca lover.

De alpaca planter is verkrijgbaar vanaf woensdag 16 september. We raden je aan om niet te lang te wachten, want zoals we al zeiden was deze actie vorige keer binnen een dag uitverkocht.

Leuk, maar hoe verzorg je die vetplanten?

Mocht je nou echt geen groene vingers hebben: geen paniek. In de alpaca planters zitten voor vetplanten, en die zijn niet zo moeilijk te verzorgen. Als je deze guide goed doorleest, weet je precies waar je op moet letten: 6 tips om je op weg te helpen met het verzorgen van vetplanten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
ZE ZIJN TERUG! Deze week koop je deze goedkope alpaca planters weer
Sluiten