Sharon van der Werf
Sharon van der Werf | LinkedIn Shopping 15 september 2018

Keukenprinsessen opgelet: in de Lidl folder staan roze en blauwe bakvormen

Houd je van bakken én van een lichtroze of lichtblauwe keuken? Sprint aanstaande maandag dan naar de Lidl, want in de Lidl folder staan er verschillende bakvormen. En ja, die zijn dus licht roze en licht blauw. Wij zijn helemaal verliefd!

Want een roze bakvorm, wie wil dat nou niet? Met deze bakvormen uit de Lidl folder maak je de lekkerste taarten, cakes en tulband cakes.

lidl folder week 38 bakken keuken lidl folder week 38 bakken keuken lidl folder week 38 bakken keuken

 

En ook goed nieuws voor de liefhebbers van licht blauw: alle bakvormen zijn er dus ook in het licht blauw. Persoonlijk kunnen wij niet kiezen, dus ik gok dat we maandag 17 september met beide kleuren naar buiten lopen…

lidl folder week 38 bakken keuken lidl folder week 38 bakken keuken lidl folder week 38 bakken keuken

De bakvormen hebben allemaal een antiaanbaklaag, en de afmetingen zijn als volgt:

Cakvorm: 32 x 7,5 x 13 cm
Tulband: Ø22 x 12 cm
Springvorm: Ø26,5 x 8 cm

Je shopt de bakvormen voor €3,49 per stuk. Een koopje dus! Enne, als je iets lekkers hebt gemaakt met de bakvormen uit de Lidl folder, kom je dan een stukje bij ons op kantoor brengen? Daar zeggen wij geen nee tegen!

Nog meer moois voor de keuken uit de Lidl folder:

Wij schrijven elke week over de beste aanbiedingen van de Lidl en Aldi. De huidige Lidl en Aldi folder finds  vind je hier. Een paar weken geleden stonden er ontzettend veel roze en blauwe items in de Lidl folder. Een koelkast, bijvoorbeeld. En deze ontzettend toffe keukenapparaten. Wie weet liggen ze nog in de winkel!

Reageer op artikel:
Keukenprinsessen opgelet: in de Lidl folder staan roze en blauwe bakvormen
Sluiten