Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Finds 8 sep 2018

Oh crêpe! In de Lidl folder staat deze week een crêpemaker (en wij willen ‘m)

Geen American pancakes, geen Hollandse pannenkoeken, maar een heerlijke Franse crêpe. Het liefste eten we ‘m bij het ontbijt, maar als toetje met een flinke dot ijs gaat een lekkere crêpe er ook zeker in. In de Lidl folder staat deze week een crêpemaker en wij zijn groot fan.

Je waant je bijna in Frankrijk als je deze crêpemaker in huis haalt. De crêpemaker maakt de knapperigste en dunste crêpes en is maar liefst Ø34 cm groot. Geen mini crêpes, maar juist lekkere grote!

lidl folder week 37 crepemaker

De crêpemaker uit de Lidl folder

De temperatuur van de bakplaat is traploos instelbaar, zodat je ‘m precies zo heet kan zetten als jij wilt. Naderhand zet je de afneembare bakplaat gewoon in de vaatwasser, want hij is hartstikke vaatwasserbestendig. Ideaal voor de luie crêpe-lover dus.

lidl folder week 37 crepemaker

De crêpemaker is van het merk Silvercrest en je haalt ‘m in huis voor slechts €24,99. Hoe je de perfecte crêpes maakt, lees je bij ons culinaire zusje Culy. How-to: de perfecte crêpes.

Nog meer mooie aanbiedingen uit de Aldi en Lidl folder?

Wij schrijven elke week over de beste aanbiedingen van de Lidl en Aldi. De Lidl en Aldi folder finds van deze week vind je hier. Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden. Zoals deze prachtige ladekasten uit de Lidl folder. Ideaal voor een studentenkamer! En check ook meteen deze mooie planten uit de Aldi folder even.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Oh crêpe! In de Lidl folder staat deze week een crêpemaker (en wij willen ‘m)
Sluiten