Ze zijn terug! Dé immens populaire alpaca bloempot is nu nóg goedkoper

Yes yes yes! Stop de persen en ren naar de Lidl, want vanaf VANDAAG scoor je daar de allerleukste alpaca bloempot inclusief vetplant. Deze actie was vorige keer binnen no time uitverkocht, dus we raden je aan nu meteen een sprintje te trekken en deze alpacamerplant in huis te halen.

Eind juni was er een onwijs populaire actie bij de Lidl: een alpaca bloempot met schattige vetplant voor weinig geld. In veel filialen waren alle alpaca’s dezelfde nog uitverkocht.

Gelukkig heeft de Lidl ons niet lang laten wachten, en kunnen we een kleine 10 weken later weer bij onze favoriete budgetwinkel terecht voor dezelfde schattige bloempotjes. En deze keer zijn ze zelfs nog iets goedkoper dan de vorige keer.

Uit de Lidl folder week 37: vetplant in alpaca bloempot

Op Facebook geeft de Lidl ook nog advies over het aanschaffen van de alpaca bloempot. ‘Als je deze alpaca’s straks tegenkomt in de winkel benader ze dan rustig en geef ze een aai over de bol. Mocht je tot aankoop over willen gaan besef dan goed dat de alpacamerplant een kuddedier is!’

Ach, voor die €2,99 kunnen we het toch echt niet laten om er een paar in te slaan. Niet alleen leuk voor in huis, maar bijvoorbeeld ook op kantoor. Óf natuurlijk om als cadeau te geven aan een echte alpaca lover. Meer informatie kan je vinden in de Lidl folder.

Op zoek naar nog meer kamerplanten?

Bij de Aldi staan er elke week prachtige kamerplanten in de folder. Reden genoeg om elke week even langs te gaan! Deze week kan je er terecht voor een paar prachtige Sanseveria’s. Je checkt het artikel hier: de Sanseveria uit de Aldi folder week 37 is goedkoop én mooi.

Ook schrijven we elke week over de allerleukste folder finds voor je interieur uit de Aldi folder én Lidl folder. Lees de Lidl en Aldi folder finds van deze week voor meer budget finds. Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden. Zo scoorde je vorige week bij de Lidl lichtblauwe en roze keukenaccessoires. We hopen dat er nog iets in de winkel ligt!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ze zijn terug! Dé immens populaire alpaca bloempot is nu nóg goedkoper
Sluiten