Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 1 sep 2018

Nu in de Lidl folder: een stijlvolle ladekast voor jouw studentenkamer

Kom je nog ruimte tekort voor sokken, ondergoed, handdoeken en andere spullen die thuis horen in een ladekast? Goed nieuws: in de Lidl folder staat deze week een stijlvolle ladekast. Wat zeggen we, twéé stijlvolle ladekasten.

Je hebt namelijk een ladekast met drie lades, en een exemplaar met vijf lades. Handig, want zo kan je altijd kiezen voor degene die nog perfect in jouw studentenkamer past.

Deze ladekast staat in de Lidl folder week 36:

lidl folder week 36 ladekast

De kleinere ladekast heeft een matwitte uitvoering en is krasbestendig (handig!) door zijn melamineharscoating. De afmetingen van de ladekast zijn 80 x 78 x 40 cm. Groot genoeg om veel spullen kwijt te kunnen dus.

lidl folder week 26 ladekast

Toch liever een grotere kast met meer opbergruimte? Dan is deze ladekast, waar nog twee extra lades aan toegevoegd zijn, iets voor jou. Ook deze kast heeft een matwitte uitvoering. De afmetingen van de grotere variant zijn 80 x 101 x 40 cm.

Nog meer mooie aanbiedingen uit de Lidl en Aldi folder?

Wij schrijven elke week over de beste aanbiedingen van de Lidl en Aldi. Onze vorige Lidl en Aldi folder finds, waar vooral items voor de studentenkamer in het zonnetje stonden, vind je hier. Misschien ligt er nog wel iets in de winkel!

Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden. Zoals deze prachtige retro waterkoker uit de Aldi folder. Perfect om elke ochtend een lekker kopje thee mee te zetten. En check ook meteen deze mooie planten uit de Aldi folder even.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nu in de Lidl folder: een stijlvolle ladekast voor jouw studentenkamer
Sluiten