Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 31 aug 2019

Oh yes! Lidl gaat deze week té leuke roze en blauwe keukenaccessoires verkopen

Stop waar je mee bezig bent en ren naar de Lidl. In de Lidl folder week 36 staan namelijk ontzéttend veel leuke keukenaccessoires met een kek kleurtje. Een lichtblauwe magnetron, om maar een voorbeeld te noemen. Ideaal voor de studentenkamer (ook vanwege de prijs!), maar ook een kleurrijke touch voor elk ‘volwassen’ huis.

Lidl folder week 36: kleurrijke accessoires voor in de keuken

Deze items uit de folder zijn wat ons betreft echte must haves.

lidl folder week 36 keuken
Bron: Lidl folder week 36

Lidl folder week 36: keukenmachine

Een veelzijdige keukenmachine voor dagelijks bakken. Hij heeft 8 verschillende snelheden om deeg te kneden, beslag te roeren en eiwitten te mixen. De inhoud van de mengkom is 5 liter. De keukenmachine is verkrijgbaar in zwart, wit, lichtroze en mintgroen voor €49,99.

lidl folder week 36 roze blender
Bron: Lidl folder week 36

Lidl folder week 36: blender

Je maakt de lekkerste smoothies en sapjes met deze kleurrijke blender. Je haalt ‘m in huis voor €24,99. Ook de blender is verkrijgbaar in een lichtroze en mintgroene variant, maar ook te krijgen in een grijze versie.

lidl folder week 36 mintgroene magnetron
Bron: Lidl folder week 36

Lidl folder week 36: mintgroene magnetron

Deze magnetron vinden we dus écht heel leuk voor in de keuken. Pastelkleuren doen het altijd lekker in studentenkamers, maar deze mintgroene magnetron misstaat in geen enkele keuken. De magnetron heeft een inhoud van 17 liter, en komt met 8 automatische programma’s.

Het apparaat is voorzien van een ontdooifunctie, snelstartfunctie en kinderbeveiliging. De magnetron kost je maar €59,99.

lidl folder week 36
Bron: Lidl folder week 36

Lidl folder week 36: waterkoker

De waterkoker is vaak een opvallend apparaat in de keuken. Daarom kan je er maar beter een leuke waterkoker neerzetten! Deze waterkokers uit de folder hebben de leukste kleuren én een tof, rond design. Verkrijgbaar in het lichtroze, lichtblauw, creme en grijs voor €24,99.

Meer leuke aanbiedingen uit de folders

Benieuwd naar meer leuke aanbiedingen uit de Lidl en Aldi folder? Dan zijn onze folder aanbiedingen misschien wel iets voor jou. Wij selecteren elke week voor jou de beste aanbiedingen. Zo hoef jij alleen het artikel er maar bij te pakken, handiger kan niet. Je vindt de folder finds van deze week hier: Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 35.

Naast de wekelijkse folder finds zetten we ook bijzondere aanbiedingen vaak nog even in de spotlights. Zo waren er vorige week veel leuke dekbedovertrekken te koop bij de Lidl. We denken dat ze inmiddels uitverkocht zijn, maar wellicht kan je er nog eentje te pakken krijgen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Oh yes! Lidl gaat deze week té leuke roze en blauwe keukenaccessoires verkopen
Sluiten