Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 17 aug 2019

Je slaapt heerlijk onder dit stijlvolle, goedkope dekbedovertrek uit de Lidl folder

Ons hart gaat altijd weer sneller kloppen als we de Lidl folder openslaan. Vaak vinden we daar de leukste aanbiedingen voor je interieur, voor hartstikke weinig. In de Lidl folder week 34 staat een goedkoop dekbedovertrek die ook nog eens hartstikke stijlvol is.

Wat zal jij hier lekker onder slapen!

Goedkoop dekbedovertrek uit de Lidl folder week 34

Een dekbedovertrek slaapt toch altijd nét iets lekkerder als je weet dat je er niet de hoofdprijs voor hebt hoeven betalen. Met een dekbedovertrek uit de Lidl folder zit je daarom altijd goed, want deze aanbiedingen zijn altijd ontzettend betaalbaar.

Deze week staan er vier verschillende dekbedovertrekken in de Lidl folder waar je uit kunt kiezen:

lidl folder week 34 goedkoop dekbedovertrek
Bron: Lidl folder week 34

Alle vier de dekbedovertrekken zijn aan beide kanten te gebruiken. Eigenlijk koop je dus twee dekbedden in één, en dat voor een klein prijsje. Het dekbedovertrek komt in vier verschillende maten en prijzen:

  • Een dekbedovertrek van 140 x 200 kost €14,99
  • Een dekbedovertrek van 200 x 200 kost €19,99
  • En een dekbedovertrek van 240 x 200 kost €24,99

Het dekbedovertrek heeft een ritssluiting aan de onderkant (het dekbed kan er dus nooit uitglijden, handig!). Uiteraard wordt het goedkope dekbedovertrek uit de Lidl folder week 34 geleverd met twee grote kussenslopen.

Meer leuke aanbiedingen uit de Lidl folder

Benieuwd naar meer leuke aanbiedingen uit de Lidl folder en Aldi folder? Dan zijn onze folder aanbiedingen misschien wel iets voor jou. Wij selecteren elke week voor jou de beste aanbiedingen. Zo hoef jij alleen het artikel er maar bij te pakken, handiger kan niet. Je vindt de folder finds van deze week hier: Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 34.

Naast de wekelijkse folder finds zetten we ook bijzondere aanbiedingen vaak nog even in de spotlights. Zo stond er twee weken een dekbedovertrek met panterprint in de Aldi folder. We denken dat ‘ie inmiddels uitverkocht is, maar wellicht kan je er nog eentje te pakken krijgen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Je slaapt heerlijk onder dit stijlvolle, goedkope dekbedovertrek uit de Lidl folder
Sluiten