Wat fijn: in de Lidl folder zien we deze week véél kamerplanten (in leuke pot!)

Elke week slaan wij de Lidl– en Aldi folder open om de interieur aanbiedingen te bekijken. Ook zijn er elke week kamerplanten in de folders te vinden – iets waar wij altijd ontzettend blij van worden. Bijna elke week racen we wel langs onze favo budgetwinkels om een nieuwe plant te halen. Deze week vinden we in de Lidl folder week 3 2020 kamerplanten in een té leuke pot.

Zeg nou zelf, van deze actie kan je toch alleen maar vrolijk worden? Wij weten in elk geval al precíés waar we deze kamerplanten uit de Lidl folder neer gaan zetten.

lidl folder week 3 2020 kamerplanten in pot
Bron: Lidl folder week 3

Kamerplanten in pot in de Lidl folder week 3 2020

Ook leuk: aan de afbeelding te zien hebben we keuze uit veel verschillende kamerplanten. Denk aan een Hertshoornvaren, een Bladbegonia en de Graslelie. De potjes komen in vijf verschillende grijs-, groen- en roze tinten, dus keuze zat om precies de juiste kleur voor jouw interieur er uit te pikken. Kan je niet kiezen? Voor de prijs kan je er best een paar meenemen: ze kosten namelijk maar €2,99 per stuk.

Combineer deze kamerplant in pot op pootjes met andere kamerplanten, waarbij je deze plant nét even iets hoger dan de rest zet. Wij vinden het nu al leuk staan. Deze kamerplanten uit de Lidl folder week 3 2020 liggen vanaf vrijdag 17 januari in de winkels.

lidl folder week 3 2020 kamerplanten
Bron: Lidl folder week 3

Ook in de Lidl folder week 03 2020: grote tropische kamerplanten

Deze tropische kamerplanten vallen zeker onder de categorie ‘grote kamerplant’, want op het moment dat je ze koopt zijn ze maar liefst 70 cm hoog. Natuurlijk groeien ze met de juiste aandacht nog een beetje meer, dus je haalt hiermee een joekel van een kamerplant in huis. En dat voor slechts €9,99.

We zien onder andere een Calathea, een Dieffenbachia en de klassieke bananenplant op de afbeelding staan. De moeite waard om eens te gaan snuffelen welke kamerplanten jij nog mist!

Voor deze kamerplanten kan je al eerder terecht bij de Lidl: deze tropische kamerplanten liggen namelijk al vanaf woensdag 15 januari in de winkels. Dat wordt deze week dus twéé bezoekjes brengen aan de Lidl om beide kamerplanten te scoren. Maar hé, je hoort ons niet klagen hoor 😉

Liever langs de Aldi?

Ligt de Aldi meer op de route? Geen probleem: ook bij de Aldi vinden we deze week weer leuke kamerplanten in de aanbieding. Je leest er hier alles over: dit zijn de kamerplanten uit de Aldi folder week 3 2020.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wat fijn: in de Lidl folder zien we deze week véél kamerplanten (in leuke pot!)
Sluiten