Yeeees, deze week scoor je een Alpaca planter mét vetplant bij de Lidl

Yessss, er is weer een héle leuke aanbieding bij de Lidl. In de Lidl folder week 27 zien we een te gekke alpaca planter met een vetplantje of Sanseveria. De uitgelezen kans om wat humor aan jouw interieur toe te voegen.

In de Lidl folder week 27 vinden we een té schattige planter. Het gaat om een keramische alpaca. Yes, dat lees je goed, een bloempot in de vorm van een alpaca! De alpaca planter is verkrijgbaar in verschillende designs met allerlei verschillende kleuren.

lidl folder week 27 kamerplanten

In dit te leuke bloempotje zit ook een vetplant of mini Sanseveria. Deze planten houden ervan om heerlijk in het zonnetje te staan, waardoor ze geschikt zijn voor in de vensterbank. Ben je op zoek naar meer planten voor in de vensterbank? Deze 4 kamerplanten doen het goed in een zonnig plekje op de vensterbank.

De plantjes zijn gekweekt op eigen bodem. Je koopt de planten uit de Lidl folder samen met de alpaca bloempot vanaf maandag 1 juli voor slechts €3,49 per stuk.

Meer leuke aanbiedingen uit de Lidl folder

Elke week checken wij de Lidl folder en Aldi folder voor jou op de leukste aanbiedingen op het gebied van interieur en planten. De beste deals delen we met jullie in onze Folder finds. De Folder finds van deze week vind je hier: Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 26. En we kunnen je verklappen: er staat echt héél veel leuks tussen deze week. De moeite waard om even een kijkje te nemen dus.

Ben je deze week dan toch in de Lidl, en heb jij de alpaca bloempot al weten te bemachtigen? Misschien zijn deze groene planten ook nog wel in de winkels te vinden.  Of ga warme zomernachten tegen met deze ventilator uit de Lidl folder. Maar vergeet niet: op = op, dus je moet en snel bij zijn.

Reageer op artikel:
Yeeees, deze week scoor je een Alpaca planter mét vetplant bij de Lidl
Sluiten