Mega leuk! Scoor nu een te gekke katten tipi voor een klein prijsje

Och, dit vinden we écht een leuke aanbieding. Vanaf 27 juni vinden we in de Lidl folder week 26 een katten tipi waar jouw katten zich gegarandeerd in gaan vermaken. We durven te wedden dat je jouw viervoeter met deze gadget in huis ontzettend blij maakt.

Enne, uiteraard is deze tipi ook geschikt voor kleine honden.

 

lidl folder week 26

Lidl folder week 26: katten tipi

Houdt jouw kat niet van liggen op een zacht kussen? Dan is het ook nog mogelijk om het binnenkussen eruit te halen. Het kussen zit los, omdat je het kussen aan beide kanten kunt gebruiken. De lichte kant is speciaal voor de zomer, de donkere kant voor de winter. Zo is de katten tipi elk seizoen het favoriete plekje van jouw kat.

> Miauw! Dit zijn de populairste kattennamen van 2019

lidl folder week 26

Door de 5 houten palen staat de katten tipi erg stabiel. Daarnaast is dit één van de stijlvollere items die je voor je kat in huis kunt halen, niet waar? De tipi is trouwens 40 x 40 breed 77 cm hoog.

Ook zo enthousiast geworden? Je shopt de katten tipi uit de Lidl folder week 26 voor slechts €16,99. 

Meer leuke aanbiedingen uit de Lidl folder

Elke week checken wij de Lidl folder en Aldi folder voor jou op de leukste aanbiedingen op het gebied van interieur en planten. De beste deals delen we met jullie in onze Folder finds. De Folder finds van deze week vind je hier: Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 26. En we kunnen je verklappen: er staat echt ontzettend veel leuks tussen deze week. De moeite waard om even een kijkje te nemen dus.

Ben je deze week dan toch in de Lidl? Kijk dan ook meteen even naar de kamerplanten die deze week in de Lidl folder week 26 staan. Wat een beauty’s! Voor die kleine prijs kunnen we deze goedkope kamerplanten bijna niet laten liggen. Er zitten veel populaire planten bij, zoals de mini Monstera, Pannenkoekplant en Sanseveria.

Reageer op artikel:
Mega leuk! Scoor nu een te gekke katten tipi voor een klein prijsje
Sluiten