Omygod! Vanaf maandag scoor je goedkope kamerplanten bij de Lidl

Als je ons ergens blij mee kunt maken, dan zijn dat toch wel planten. Deze goedkope kamerplanten uit de Lidl folder week 26 komen dan ook als geroepen, want onze urban jungle moet nodig aangevuld worden. Zoals we van de Lidl gewend zijn scoor je deze kamerplanten mét pot voor een prikkie.

Goedkope kamerplanten, daar zeggen wij geen nee tegen. En mocht je je afvragen of de kamerplanten uit de Aldi folder en Lidl folder wel goed van kwaliteit zijn: geen zorgen. Mijn huis staat er vol mee, en ze groeien als kool.

lidl folder week 26 goedkope kamerplanten in pot

Goedkope kamerplanten in de Lidl folder week 26

Om welke kamerplanten het precies gaat, staat niet in de folder. Het wordt dus nog even afwachten, maar als we de afbeelding van de folder bekijken zien we daar sowieso een pannenkoekplant, een mini Monstera, een Sanseveria en een bladbegonia in staan. Voor ons al genoeg redenen om de fiets te pakken en naar de Lidl te vertrekken.

Deze kamerplanten vereisen geen moeilijke verzorging. Met één keer per week water geven zijn de meesten al tevreden. Zet de planten op een lichte plek, maar niet in direct zonlicht. De potmaat van alle planten is potmaat 12, en de planten zijn bij aankoop zo’n 30 tot 35 centimeter hoog.

Oh, en die hippe pot krijg je er gratis bij. Dat is nog eens een goede deal. In totaal betaal je voor een kamerplant én pot dus maar €8,99.

Meer leuke aanbiedingen uit de Lidl folder

Elke week checken wij de Lidl folder en Aldi folder voor jou op de leukste aanbiedingen op het gebied van interieur en planten. De beste deals delen we met jullie in onze Folder finds. De Folder finds van deze week vind je hier: Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 26. En we kunnen je verklappen: er staat echt héél veel leuks tussen deze week. De moeite waard om even een kijkje te nemen dus.

Ben je deze week dan toch in de Lidl, en liggen de goedkope kamerplanten al in je mandje? Misschien ligt deze gadget om 4 pizza’s tegelijkertijd te bakken nog wel in de winkel. Dat kom altijd goed van pas tijdens een pizza party!

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Omygod! Vanaf maandag scoor je goedkope kamerplanten bij de Lidl
Sluiten