Frederique Rekers
Frederique Rekers Shopping 27 jun 2021

Laat de zomer maar komen: Lidl komt met een super fijne palletkussenset

De zomer is dan nu écht bijna daar en dat betekent dat we weer lang in de tuin mogen zitten. Heerlijk en daar hoort natuurlijk een chille tuinset bij. In de Lidl folder week 26 2021 staan fijne palletkussens om heerlijk in weg te vallen tijdens een lange, zwoele zomeravond.

De actie geldt vanaf woensdag 30 juni 2021 en wij laten de actie aan jullie zien.

In de Lidl folder week 26 2021: palletkussens

De palletkussenset is ideaal voor als je europallets in je tuin hebt. Misschien heb je al een palletbank, misschien niet maar vanaf nu heb je in ieder geval geen excuus om niet snel een paar pallets te scoren.

Pallets zijn niet alleen handig voor in je tuin maar ook in huis kan je ze goed gebruiken. Lees daarover meer in dit artikel:

Te gek – gebruik pallets in je interieur als originele meubels

We houden jullie niet langer in spanning, dus we laten de kussens snel zien. Scroll verder om je te laten verrassen door Lidl.

Lidl folder week 26 2021
Bron: Lidl

Palletkussens van Lidl

De kussens zijn volgens Lidl van hoogwaardige kwaliteit en passen perfect in op je pallets. Het is een tweedelige set met een zit- en rugkussen. Daar kan je heerlijk in chillen dus.

Lekker warm he? Zo maak je vanavond nog een thuisbioscoop in de tuin

Het enige wat je hoeft te doen is (als je nog geen pallets hebt) pallets scoren en de kussens erop liggen. Zo een simpele bank in je tuin hebben wij in ieder geval nog nooit gehad. Maar hé, veel moeite wil je ook niet doen in de zomer.

De Florabest kussens zijn in de Lidl folder week 26 2021 verkrijgbaar in het zwart en grijs en het kost je €49,99. De afmetingen van het zitkussen zijn 120x80x16 centimeter en de afmetingen van het rugkussen zijn 120x40x20 centimeter.

De actie geldt vanaf woensdag 30 juni, snel naar Lidl dus om nóg meer te kunnen genieten van deze zomer in je tuin.

Veldboeket uit eigen tuin plukken? Deze 6 wilde bloemen groeien makkelijk

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Lidl

Reageer op artikel:
Laat de zomer maar komen: Lidl komt met een super fijne palletkussenset
Sluiten