Slaap als een roosje onder deze goedkope maar stijlvolle dekbedovertrekken

Op zoek naar nieuwe dekbedovertrekken? Breng dan vooral even een bezoekje aan de Lidl, want ook deze week vinden we daar weer goedkope dekbedovertrekken. Sterker nog, de Lidl folder week 25 staat er vol mee. Wij hebben alvast de meest stijlvolle opties voor je geselecteerd.

Met een nieuw dekbedovertek geef je jouw slaapkamer binnen no time een geheel nieuwe look. En voor deze prijs kunnen wij het niet laten om meerdere dekbedovertrekken in te slaan.

aldi folder week 25 dekbedovertrekken

Goedkope dekbedovertrekken uit de Lidl folder week 25

Als je verzot bent op goedkope dekbedovertrekken met prints, dan moet je deze week zeker even een kijkje nemen in de Lidl folder week 25. We vinden namelijk verschillende kleurrijke prints in de folder – en laten wij daar nou dol op zijn.

De bovenstaande dekbedovertrekken zijn gemaakt van katoensatijn en zijn verkrijgbaar in 8 verschillende prints. Het dekbedovertrek van 200 x 200 centimeter koop je voor €19,99.

aldi folder week 25 dekbedovertrekken

Toch liever slapen onder een iets rustiger dekbedovertrek? Dan zijn de bovenstaande dekbedovertrekken daar helemaal geschikt voor. De dekbedovertrekken zijn draaibaar, dus je koopt eigenlijk 2 verschillende prints in 1. Deze dekbedovertrekken zijn gemaakt van 100% katoen. De maat 200 x 200 centimeter kost slechts €11,99. Wij zouden het wel weten!

Meer leuke aanbiedingen uit de Lidl folder

Elke week checken wij de Lidl folder en Aldi folder voor jou op de leukste aanbiedingen op het gebied van interieur en planten. De beste deals delen we met jullie in onze Folder finds. De Folder finds van deze week vind je hier: Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 25. Wellicht staan er nog wat leuke aanbiedingen in die nog in de winkels liggen.

Ook zetten we elke week een toffe aanbieding voor je in het zonnetje. Vorige week lag er bij bijvoorbeeld bij de Aldi een te gek dekbedovertrek voor kinderen in de schappen. Dekbedovertrekken met panda’s, wij zouden het wel weten.

Reageer op artikel:
Slaap als een roosje onder deze goedkope maar stijlvolle dekbedovertrekken
Sluiten