Frederique Rekers
Frederique Rekers Shopping 20 jun 2021

Happy: Lidl komt met (heel) veel toffe cactussen in verschillende formaten

Wie houdt er niet van: cactussen staan leuk in je huis, komen er in allerlei vormen en maten én zijn ook nog eens super makkelijk om voor te zorgen. In de Lidl folder week 25 2021 staan cactussen waar je u tegen zegt en wij gaan ze aan jullie laten zien.

De actie geldt vanaf woensdag 23 juni 2021. Dan is het dus tijd om naar Lidl te gaan.

In de Lidl folder week 25 2021

Cactussen Lidl folder week 25 2021
Bron: Lidl

Cactussen

Wauw, deze twee cactussen lijken redelijk op de cactus zoals we hem allemaal kennen. Ze zijn groen, stekelig en niet al te groot. Met een potmaat van 17 centimeter past hij goed in je interieur. Ze kosten maar €8,99 dus daar kan je niks van zeggen.

Roomed’s plantenguide: hoe vaak moet ik mijn cactus water geven?

Cactussen groot
Bron: Lidl

Dit zijn wel echte eyecatchers: de cactus aan de rechterkant kan tot wel 65 centimeter groeien! Perfect voor als je wel wat extra groen in huis kunt gebruiken. Een grote kamerplant kan je dan van je wishlist afstrepen.

Ze hebben weinig verzorging nodig: zet ze binnen neer op een plek met een beetje zon en schaduw en geef ze heel af en toe een beetje water.

5 manieren om je cactus het middelpunt van je interieur te maken


Lidl folder week 25 2021
Bron: Lidl

Klein maar fijn

Misschien dacht je dat dat het was maar er is meer. Veel meer want in de Lidl folder week 25 2021 staan ook nog eens zes hele schattige mini planten. Het zijn een paar cactussen en een paar vetplanten en wij kunnen niet stoppen met ernaar kijken.

Bijzondere, unieke vetplanten die nog níét overal op Instagram staan


Van stekelig en puntig tot rond en iets zachter: er zit voor iedereen wel iets bij. Ze kosten vanaf woensdag 23 juni bij Lidl niet veel: voor €2,49 heb je er een in huis. Ze hebben een potmaat van 12 centimeter en zijn allemaal ongeveer 20 centimeter hoog.

Het zijn planten voor binnen en ook de mini’s hebben niet veel verzorging nodig. Geef ze heel af en toe wat water en zet ze neer op een plek waar af en toe schaduw is en af en toe zon.

Plantengekte: ’Zeldzame’ kamerplant met 9 bladeren verkocht voor 19.297 dollar

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Lidl

Reageer op artikel:
Happy: Lidl komt met (heel) veel toffe cactussen in verschillende formaten
Sluiten