Pizza party! Bak 4 pizza’s tegelijkertijd met deze pizzabakset van de Lidl

Stop de persen: deze week staat er een super handige pizzabakset in de Lidl folder week 24. Oké, een pizzabakset, dat klinkt in eerste instantie misschien niet heel bijzonder. Maar klik dit artikel nog niet weg, want met deze pizzabakset kan je wel 4 pizza’s tegelijkertijd in de oven bakken.

Zei iemand daar ‘pizza party’?

lidl folder week 24 pizza

Pizzabakset uit de Lidl folder week 24

De pizzabakset is gemaakt van staal, en kan een temperatuur tot 230 °c makkelijk aan. De platen waarop je de pizza’s legt zijn gemakkelijk schoon te maken door een goede antiaanbaklaag. Maar let wel op: de pizza;s mogen niet groter zijn dan 28,5 centimeter. Grotere pizza’s passen helaas niet op de pizzatoren.

Benieuwd hoe dat er dan in de oven uitziet? Nou, zo:

lidl folder week 24 pizza

Doordat alle pizza’s tegelijkertijd klaar zijn, hoef je nooit meer apart van elkaar te eten. Vanaf nu smikkel je met de hele vriendengroep tegelijkertijd de pizza’s, ideaal.

De pizzabakset uit de Lidl folder week 24 is te koop vanaf 13 juni voor slechts €9,99. Voor die prijs zouden wij ‘m niet kunnen laten liggen, jij wel?

Meer leuke aanbiedingen uit de Lidl folder

Elke week checken wij de Lidl folder en Aldi folder voor jou op de leukste aanbiedingen op het gebied van interieur en planten. De beste deals delen we met jullie in onze Folder finds. De Folder finds van deze week vind je hier: Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 24. En we kunnen je verklappen: er staat echt héél veel leuks tussen deze week. De moeite waard om even een kijkje te nemen dus.

Ben je deze week dan toch in de Lidl? Misschien lig deze fantastische opblaasbare lama voor in het zwembad ook nog wel in de winkel. Een hip opblaasfiguur is toch wel dé must have van de zomer, dus we kunnen het ons maar al te goed voorstellen dat jij voor de lama uit de Lidl folder gaat.

Reageer op artikel:
Pizza party! Bak 4 pizza’s tegelijkertijd met deze pizzabakset van de Lidl
Sluiten