Frederique Rekers
Frederique Rekers Shopping 13 jun 2021

Hier worden we blij van: Lidl komt met prachtige Schefflera’s op stam

De Schefflera is een mooie, sierlijke kamerplant met een bijzonder blad. Dat vindt Lidl ook en ze vinden ook dat hij voor een lage prijs in onze woonkamer mag staan. In de Lidl folder week 24 2021 staan namelijk prachtige Schefflera’s op stam. Benieuwd hoe ze eruit zien? Lees snel verder.

De actie geldt vanaf woensdag 16 juni 2021 dus voor een groene tuin in de zomer kan je dan naar Lidl gaan.

Lidl folder week 24 2021

De Schefflera heeft zijn Nederlandse naam te danken aan zijn bijzondere bladeren die de vorm hebben van een hand. Hij heet in het Nederlands namelijk vingerboom/vingerplant.

Hij behoort tot de plantenfamilie Araliaceae en komt voor in veel plekken verspreid over de wereld. Wij de plant uit de folder aan jullie zien.

Lidl folder week 24 2021
Bron: Lidl

De Schefflera op stam

Deze leuke plant doet het het beste op een lichte standplaats zonder te veel direct zonlicht. Ook heeft hij niet al te veel water nodig, een hele prettig plant dus als het om verzorging gaat. De plant kost maar €6,99 en is ongeveer 44 centimeter hoog.

HĂ© plantenmama, zo verzorg je de populairste kamerplanten

Probeer de grond wel vochtig te houden door hem af en toe een beetje water te geven. In de winter kan je de grond lichtelijk laten opdrogen tussen de gietbeurten.

De pot

Het leuke aan deze plant is dat hij in de Lidl folder week 24 2021 in een super leuke pot komt. Zo fleur je meteen je tuin een beetje op. Je kunt vanaf woensdag 16 juni kiezen tussen witte poten met roze, gele of groene strepen erop. Fijn voor als jouw tuin wel wat kleur kan gebruiken.

Doordat de plant in een pot komt kan je hem bij thuiskomst meteen neerzetten in je tuin, perfect voor als je het verpotten van planten soms een beetje moeilijk vindt.

Dit zijn de mooiste (en populairste) tuinplanten in Nederland

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Lidl123planten

Reageer op artikel:
Hier worden we blij van: Lidl komt met prachtige Schefflera’s op stam
Sluiten