Deze opblaasbare lama uit de Lidl folder is echt té leuk

Doordat de Roomed redactie iedere dag het internet afstruint op zoek naar de leukste interieurtrends en inspiratie, doen we zó vaak leuke ontdekkingen. Daarom delen we elke week onze favoriete vondst met je. Met vandaag: een geweldige opblaasbare lama voor in het zwembad uit de Lidl folder week 23!

We kunnen je bij Roomed vertellen dat de lama-hype nog láng niet voorbij is. Daar zijn we stiekem toch wel erg blij mee, want wie wordt er nou niet vrolijk bij het zien van deze donzige beesten?

Lidl folder week 23: opblaasbare lama

Na deze geweldige deurmat met Larry de lama en deze lama-bakvorm is het tijd voor een heerlijk zomers gadget: een opblaaslama waar je op kan dobberen in het zwembad. Laat die zomer nu toch echt maar komen, please!

Dat staartje, die oren, die vrolijke kleuren en dat roze zitvlak… Werkelijk alles aan dit opblaasfiguur is schattig. We zien het al voor ons hoe deze lama de show zal stelen op talloze Instagram-plaatjes. En terecht!

lama uit de lidl folder week 23

 

Je scoort deze opblaaslama al voor €9,99 bij de Lidl. Voor een tientje zo’n leuk beest in huis halen, daar zeggen wij geen nee tegen!

Toch liever een ander opblaasfiguur? Dan staat deze zwemband ook wel echt héél erg leuk. In de band zitten namelijk roze en felblauwe veertjes. We like. 

opblaasbare zwemband uit de lidl folder week 23

Ook deze zwemband is te koop voor €9,99 bij Lidl.

Drankje erbij? Ook daar heeft Lidl wat op voorzien. Deze drankjeshouder in de vorm van een flamingo is niet alleen erg praktisch (cocktails in het zwembad: here we come!), hij is ook nog eens lekker hip en funky.

Deze drankjeshouder scoor je al voor €4,99.

Je leest het dus goed: er is deze week heel wat leuks te sprokkelen bij Lidl. Wij vermoeden dat deze vrolijke opblaasfiguren op slag het mooie weer met zich meebrengen. Laat de zomer maar komen!

Meer leuke aanbiedingen uit de Lidl folder

Elke week checken wij de Lidl folder en Aldi folder voor jou op de leukste aanbiedingen op het gebied van interieur en planten. De beste deals delen we met jullie in onze Folder finds. De Folder finds van deze week vind je hier: Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 23. En we kunnen je verklappen: daar staat echt héél veel leuks tussen deze week.

Ben je deze week dan toch in de Lidl? Misschien liggen deze spotgoedkope bananenplanten van vorige week nog wel in de winkel. Haast je, want wij vermoeden dat al dit leuks snel uitverkocht zal zijn.

Reageer op artikel:
Deze opblaasbare lama uit de Lidl folder is echt té leuk
Sluiten