Frederique Rekers
Frederique Rekers Shopping 6 jun 2021

Yess! Lidl komt met leuke planten waaronder een mega kokosplant

We houden van planten en al helemaal als we ze voor erg weinig geld kunnen scoren. Onze plantenverslaving wordt door Lidl gevoed want ook in de Lidl folder week 23 2021 komen ze weer met super aanbiedingen. Wij laten ze snel aan jullie zien.

De acties gelden vanaf woensdag 9 juni 2021. Daarna kan je meteen naar Lidl rennen om ze te scoren.

Lidl folder week 23 2021

Laten we maar meteen beginnen: Lidl komt met een mega kokospalm, een bananenplant én een Strelitzia. Wow, stuk voor stuk prachtige planten die wij erg graag in huis willen hebben staan. Lees snel verder om de aanbieding te zien.

Handig: voor deze 8 dingen in huis is kokosolie een wondermiddel

Lidl folder week 23 2021
Bron: Lidl

De enorme kokosplant

We vallen meteen met de deur in huis: deze mega kokospalm is prachtig. Hij is 150 centimeter en zal flink opvallen in je woonkamer. Perfect voor als je wel een beetje opvulling kunt gebruiken. Hij heeft wel veel zon nodig dus geef hem een goede plek. Verder hoef je hem niet zo veel water te geven.

Deze flinke reus heb je al voor €7,50 in huis staan. Wij rennen woensdag 9 juni in ieder geval snel naar Lidl om deze plant te kopen.

Aldi folder
Bron: Lidl

Ook in de Lidl folder week 23: bananenplant en Strelitzia

Deze schatjes kosten in de Lild folder €2,99. Het zijn planten voor binnen dus je kan ze in een leuke pot zetten en ze zullen stralen in huis. Ze hebben een potmaat van 10 centimeter en zijn 30 centimeter hoog. Op woensdag 9 juni kan je ze in de winkel vinden.

Ze zijn erg makkelijk qua verzorging: je hoeft ze namelijk maar erg weinig water te geven willen ze goed groeien. Daarnaast kunnen in zowel een zonnige plek staat als een plek met schaduw. Je zal er dus makkelijk lang van kunnen genieten. Wat wil je nog meer?

Gezellig: zo creëer je een warme bohemian sfeer in de tuin

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Lidl

Reageer op artikel:
Yess! Lidl komt met leuke planten waaronder een mega kokosplant
Sluiten