Het is wéér raak: deze zomerse dekbedovertrekken staan deze week in de Lidl folder

De Lidl en Aldi weten niet van ophouden. Waar we vorige week nog ontzettend leuke tropische dekbedovertrekken in de Aldi folder zagen, worden we deze week verrast met té leuke tropische dekbedovertrekken uit de Lidl folder. Natuurlijk vinden we deze dekbedovertrekken ook nu weer in de folder voor een klein prijsje.

Met een tropisch dekbedovertrek zorg je er binnen no time voor dat een kamer een hele nieuwe sfeer krijgt. Wij zijn helemaal verliefd op het dekbedovertrek met de palmbladeren. Wat een gezellige, frisse touch geef je jouw slaapkamer daar mee!

 

 

lidl folder week 22 dekbedovertrek

Lidl folder week 22: goedkoop dekbedovertrek

Er zijn drie verschillende print verkrijgbaar, die allemaal aan beide kanten bedrukt zijn. Mocht je na een tijdje zat zijn van je tropische print, dan kan je ‘m dus altijd nog omdraaien. Deze varianten zijn vanaf 29 mei te koop:

  • Palmen/petrol/lichtroze
  • Palmen/groen/wit
  • Flamingo/donkerroze

Het materiaal van de dekbedovertrekken uit de Lidl folder is 60% katoen en 40% polyester. Alle drie de dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten: 240 x 220 kost €14,99, en een iets kleinere 200 x 200 haal je in huis voor €11,99. Voor die prijs kan je ze toch niet in de winkel laten liggen?

Meer leuke aanbiedingen uit de Lidl folder

Elke week checken wij de Lidl folder en Aldi folder voor jou op de leukste aanbiedingen op het gebied van interieur en planten. De beste deals delen we met jullie in onze Folder finds. De Folder finds van deze week vind je hier: Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 22. Wellicht staan er nog wat leuke aanbiedingen in die nog in de winkels liggen.

Ook zetten we elke week een toffe aanbieding voor je in het zonnetje. Vorige week lag er bij bijvoorbeeld bij de Lidl óók een hartstikke leuk dekbedovertrek in de schappen.

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Het is wéér raak: deze zomerse dekbedovertrekken staan deze week in de Lidl folder
Sluiten