YES! Vanaf morgen scoor je weer spotgoedkope bananenplanten bij de Lidl

Stop waar je mee bezig bent en zet het nú in je agenda: morgen zijn er weer bananenplanten te koop bij de Lidl. Deze tropische bananenplant staat al een paar jaar in onze lijst met favoriete planten, dus deze deal uit de Lidl folder kunnen we echt niet weerstaan.

De bananenplant uit de Lidl folder is verkrijgbaar vanaf woensdag 29 mei. Wacht echter niet te lang met het aanschaffen van de plant, want we voorspellen dat de actie hard gaat lopen.

bananenplant lidl folder week 22

Bananenplant in de Lidl folder week 22

De bananenplant is niet al te lastig qua verzorging. Hij houdt wel van een beetje water, dus check regelmatig of de grond nog vochtig is. De bananenplant houdt niet van een uitgedroogde grond, dus je mag ‘m regelmatig water geven. Het liefste staat hij op een lichte plek in de zon of halfschaduw. Zet je ‘m volledig in de zon, let er dan op dat de bladeren niet verbranden.

De bananenplant uit de Lidl folder koop je in potmaat 12. Daar krijg je een bananenplant voor die zo’n 35 tot wel 50 centimeter kan zijn. We weten dat een bananenplant met een beetje liefde, aandacht én zon nog veel groter kan worden, dus we hopen dat je een mooi plekje in je urban jungle kan maken voor je nieuwe groene aanwinst. Je haalt ‘m in huis voor slechts €2,99.

Planten uit de Aldi folder en Lidl folder

Mocht je je afvragen of de planten bij de Aldi en Lidl wel van goede kwaliteit zijn (die vraag krijgen we vaker), dan kunnen we daar volmondig ja op zeggen. Mijn Monstera uit de Aldi folder van een jaar geleden is nog steeds snoeihard aan het groeien, en ook de bananenplant uit de lidl folder (ook een jaar geleden) staat er nog steeds prachtig bij. Als je weet hoe je de kamerplanten moet verzorgen, dan kan er dus eigenlijk niets misgaan.

Meer aanbiedingen uit de Aldi folder en Lidl folder week 22? Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 22

Reageer op artikel:
YES! Vanaf morgen scoor je weer spotgoedkope bananenplanten bij de Lidl
Sluiten