Frederique Rekers
Frederique Rekers Shopping 30 mei 2021

Wat fijn: Lidl denkt aan de bijen en heeft een insectenhotel in de folder

De bijen (en andere insecten) hebben het soms zwaar. Gelukkig gaat het steeds beter en helpt ook de Lidl daar een beetje aan mee. Het bijen- en insectenhotel in de Lidl folder week 22 2021 staat schattig in je tuin en zal de bijen en vlinders naar je toe trekken.

De actie geld vanaf woensdag 2 juni 2021.

In de Lidl folder week 22 2021: een insectenhotel

Het bijen- en insectenhotel van Florabest biedt als nest- en overwinteringshulp voor onder andere wilde bijen en vlinders. Deze bijen en vlinders vergroten de biodiversiteit in je tuin én je kan er zelf van genieten als je naar buiten kijkt.

Het gaan steeds beter met de Nederlandse bij. Dit jaar zijn er tijdens de nationale bijentelling zelfs een record aantal bijen geteld. Goed voor de wereld én goed voor je tuin dus. Lees daar in het onderstaande artikel meer over:

Wow! Er is dit jaar een record aantal bijen geteld tijdens de Nationale Bijentelling

Lidl folder week 22 2021
Bron: Lidl

Het bijen- en insectenhotel van Lidl

Het bijenhotel in de Lidl folder week 22 2021 heeft een koord waarmee je hem zo overal in je tuin kunt ophangen. Je hebt keuze uit drie verschillende soorten. Perfect voor als je even geen zin hebt om er zelf een te maken. Als je daar wél zin in hebt, leer je dat trouwens hier (en dat is best leuk om te doen).

Je kan het insectenhotel in de Lidl folder week 22 2021 kopen voor maar €9,99 en als er geen Lidl in de buurt is, dan is hij ook nog beschikbaar bij de online Lidl shop. Dan heb je hem met een paar klikken voor hetzelfde bedrag in huis.

Let the sun shine – 5 zonnige manieren om je keuken een zomerse touch te geven

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Lidl

Reageer op artikel:
Wat fijn: Lidl denkt aan de bijen en heeft een insectenhotel in de folder
Sluiten