Frederique Rekers
Frederique Rekers Shopping 1 jun 2021

Helemaal klaar voor de zomer: Lidl verkoopt deze weeg een Egg barbecue

Om helemaal klaar te zijn voor de zomer komt Lidl met een Keramische Grill. Perfect voor hete zomers en lange avonden in je tuin en je hebt hem voor een super goede deal in huis. Sla die Lidl folder week 22 dus maar open, deze deal wil je niet missen.

Maar heb nog even geduld, want deze actie geldt pas vanaf morgen, woensdag 2 juni 2021.

In de Lidl folder week 22 2021: een barbecue

De Grillmeister Keramisch Grill Egg van Lidl zorgt voor de lekkerste barbecuesessies. Heerlijk om je vrienden en familie mee te verwennen (en jaloers mee te maken). Als je houdt van de zomer en van lekker eten, wil je deze actie écht even zien. Zo ziet hij eruit:

Veel zon in de tuin? Deze tuinplanten zijn echte zonaanbidders


Lidl folder week 22 2021
Bron: Lidl

De Keramische Grill Egg is voor roken, bakken, barbecueën en garen op hoge temperaturen. De temperatuur is erg eenvoudig te bedieden via de vuurbakventilatieschuif. De Grill kost €129,-.

Barbecue lidl
Bron: Lidl

De barbecue heeft een grilloppervlak van 26,5 centimeter en heeft een temperatuurbereik van 110-370 °C. Handig voor gelijkmatige en langdurige barbecuesessies.

Tof – déze bloementrend gaan we aankomende zomer vaak zien


Barbecue grill
Bron: Lidl

Barbecue design in de folder

De barbecue in de Lidl folder week 22 2021 heeft een bobbelig, leuk design op de buitenkant wat hem uniek maakt om naar te kijken. De barbecue zelf is rond, in de vorm van een ei (daar heeft hij natuurlijk ook zijn naam aan te danken).

Voor €129,- heb je hem in je tuin staan en kan je er lang van genieten. Je kan hem al kopen in de winkel vanaf woensdag 2 juni.

Hij is ook nog voorzien van een goede, geïntegreerde thermometer met gradenschaal (handig). Hij is 44 bij 49 bij 55 centimeter groot en heeft een verend deksel. Deze deksel heeft een viltafdichting en een stevige, houten greep. Dat is een barbecue waar je u tegen zegt, toch?

Gezellig in de tuin: dit zijn dé tuinverlichting trends 2021

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Lidl

Reageer op artikel:
Helemaal klaar voor de zomer: Lidl verkoopt deze weeg een Egg barbecue
Sluiten