Let the sun shine: dit XXL-unicorn badeiland is voor wel 6 personen!

Groot, groter, grootst moet de Lidl gedacht hebben. In de Lidl folder week 21 vinden we namelijk een zomer must have van maar liefst 5 bij 5 meter groot. Ja, dat lees je goed. Deze zomer dobber je met je 5 beste vrienden op dit XXL-unicorn badeiland.

Het unicorn badeiland is speciaal gemaakt voor 6 personen. Er zijn dan ook 6 comfortabele zitplaatsen te vinden op het eiland, inclusief 8 drankjeshouders en 1 flessenkoeler. Wedden dat jullie het deze zomer héél lang gaan uithouden op dit grote eiland?

Het XXL unicorn-badeiland uit de Lidl folder week 21 is lekker kleurrijk door de regenboog accessoires. Je checkt ‘m hieronder:

lidl folder week 21

Lidl folder week 21: XXL-unicorn badeiland

Om ervoor te zorgen dat jullie niet de hele tijd wegdrijven, zijn er verschillende aanlegtouwen aan het eiland bevestigd. Daarmee wordt het aanleggen van het eiland een eitje.

Het eiland heeft een maximale draagkracht van 480 kilo. Als het eiland opgeblazen is, heeft het de volgende afmetingen:  490 x 450 x 230 cm. Pfoe, wij hebben nog nooit zo’n fantastisch groot badeiland gezien. De prijs valt ons ook nog eens hartstikke mee: voor €169 is dit 6-persoons unicorn badeiland uit de Lidl folder dé must have van deze zomer in jouw vriendengroep.

Meer toffe aanbiedingen uit de Lidl folder en Aldi folder

Ben jij – net als wij – ook altijd zo benieuwd naar de allerleukste aanbiedingen uit de Lidl folder en Aldi folder? Goed nieuws: dan zijn de Lidl en Aldi folder finds echt iets voor jou. Elke week selecteren wij de beste aanbiedingen op het gebied van interieur uit deze folders voor je. Scheelt jou weer een hele hoop zoekwerk! De Lidl en Aldi folder finds van deze week vind je hier: Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 21.

Ook zetten wij elke week een aanbieding in het zonnetje, omdat deze deal té leuk is om te missen. Afgelopen week scoorde je bijvoorbeeld een goedkoop dekbedovertrek uit de Lidl folder. Wie weet ligt er nog wel eentje in de winkels.

Reageer op artikel:
Let the sun shine: dit XXL-unicorn badeiland is voor wel 6 personen!
Sluiten