Frederique Rekers
Frederique Rekers Shopping 24 mei 2021

Lidl komt weer met spotgoedkope olijfbomen en we laten ze aan jullie zien

In Nederland wil je planten in je tuin die een beetje sterk zijn. Zo kan je het hele jaar door genieten van je groene buitenvrienden. Lidl begrijpt dit en komt in de Lidl folder week 21 2021 met Olijfbomen voor een prikkie. Nieuwsgierig? Scroll snel verder.

De actie geldt vanaf maandag 24 mei 2021. Snel naar Lidl dus voor een Olijfboom in jouw tuin.

Lidl folder week 21 2021

De Olijfboom, oftewel Olea Europea, is een populaire boom in Nederland. Zoals we net al zeiden kan je niet alleen in de zomer, maar ook in de winter genieten van deze boom. Dat is ook wat de boom zo populair maakt.


In de Lidl folder week 21 2021 verkopen ze Olijfbomen van wel één meter hoog, wow! Een echte eyecatcher in je tuin dus of in je voortuin.

Geef hem een zonnige plek en plaats hem in de volle grond of in een pot. Dit is allemaal afhankelijk van jouw wensen en de stijl die je in jouw (voor)tuin wilt hebben.

Gezellig in de tuin: dit zijn dé tuinverlichting trends 2021

Lidl folder week 21 2021
Bron: Lidl

De Olijfboom

De boom geeft een mediterrane sfeer in je tuin en kost in de Lidl folder €12,50 per stuk. Niet veel geld voor zo’n grote plant, toch? Lidl zegt dat hij nergens goedkoper te vinden is en we moeten zeggen, we hebben hem nergens voor zo weinig geld zien staan.

Afhankelijk van de grootte van je tuin en je boom kan je er een leuke pot bij kopen. Zo maak je hem helemaal af.

De boom in de Lidl folder week 21 2021 heeft een potmaat van 21 centimeter en kan je overal in je tuin of voortuin neerzetten. Zorg er wel voor dat hij een beetje zon krijgt en geef hem heel af en toe een klein beetje water.

Veel zon in de tuin? Deze tuinplanten zijn echte zonaanbidders

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

LidlBoomnl

Reageer op artikel:
Lidl komt weer met spotgoedkope olijfbomen en we laten ze aan jullie zien
Sluiten