Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Interieur 10 mei 2019

Yes! Deze week scoor je weer een leuk, goedkoop dekbedovertrek bij de Lidl

Ben je toe aan een nieuw dekbedovertrek, maar wil je daar geen grote som geld aan uitgeven? Bezoek dan deze week vooral de Lidl even, want in de Lidl folder week 20 staat wel een heel leuke aanbieding. Een goedkoop dekbedovertrek dat er óók nog eens hartstikke leuk uitziet.

Wij houden van het veranderen van ons interieur. Het komt dan ook regelmatig voor dat we ineens een andere kleur in de slaapkamer willen. Elke keer een nieuw, bijpassend dekbedovertrek kopen kan behoorlijk in de kosten lopen. Daarom worden wij ook zo blij van een goedkoop dekbedovertrek, dat op kwaliteit níét inlevert.

De Lidl weet die sweet spot van goedkoop én van goede kwaliteit altijd te raken, want de kwaliteit van de dekbedovertrekken uit de folder is altijd heel goed. Daarnaast zien ze er ook nog eens hartstikke leuk uit, wat wil je nog meer?

Goedkoop dekbedovertrek uit de Lidl folder week 20

Het dekbedovertrek is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren:

  • Grijs
  • Blauw
  • Beige/gebroken wit
  • Lichtroze

Het leuke van dit dekbedovertrek, is dat beide kanten van het goedkope dekbedovertrek een andere kleur zijn. Als je heb dekbed omdraait, heb je dus ineens een andere kleur op je bed liggen. Natuurlijk zijn deze kleuren perfect op elkaar afgestemd, zodat beide kleuren goed in jouw interieur passen. Het dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoen, strijkvrij en voorzien van een ritssluiting.

Bij het dekbedovertrek worden twee kussenslopen geleverd. De afmetingen van het kussensloop zijn 60 x 70 centimeter, en het dekbedovertrek zelf is 200 x 200 centimeter. Je shopt dit te leuke dekbedovertrek uit de Lidl folder week 20 voor slechts €19,99.

Meer leuke aanbiedingen uit de Lidl folder

Elke week checken wij de Lidl folder en Aldi folder voor jou op de leukste aanbiedingen op het gebied van interieur en planten. De beste deals delen we met jullie in onze Folder finds. De Folder finds van deze week vind je hier: Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 20. Wellicht staan er nog leuke aanbiedingen in die nog in de winkels liggen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Yes! Deze week scoor je weer een leuk, goedkoop dekbedovertrek bij de Lidl
Sluiten