Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Interieur 5 jan 2019

Release your inner Beyoncé met deze waterdichte speaker voor de badkamer

Zing jij onder de douche ook altijd de sterren van de hemel? Of nou ja, je probeert het misschien. Want all the single ladies opgelet, in de Lidl folder staat deze week een waterdichte speaker voor in de badkamer. Yes, een waterdichte. Daarom kan jij ‘m meenemen (en zelf ophangen) ín de douche.

Vanaf nu douche jij alleen nog maar met de lekkerste beats. De badkamerspeaker uit de Lidl folder zijn gemaakt om draadloos muziek te luisteren of te telefoneren in de badkamer. Ja, je kunt er dus ook mee telefoneren onder de douche! Waarom wisten we niet eerder dat dit bestond?

lidl folder week 2

Waterdichte speaker uit de Lidl folder

Je hoeft geen gaten te boren in de muur van je badkamer. Je bevestigt de waterdichte speaker namelijk gemakkelijk met een sterke zuignap achterop de speaker. Je kunt ‘m er dus ook weer gemakkelijk af halen, mocht dit nodig zijn.

Je shopt de waterdichte speaker in de kleuren wit en blauw. Twee kleuren die over het algemeen in elke badkamer goed staan. Je krijgt er ook een USB-mini kabel bij, waarmee je de speaker op kunt laden. Na ongeveer 6,5 uur muziek luisteren is de speaker namelijk leeg.

Meer aanbiedingen uit de Lidl folder?

Wij schrijven elke week over de allerleukste folder finds voor je interieur uit de Aldi folder én Lidl folder. Lees de Lidl en Aldi folder finds van deze week voor meer budget finds. Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden. Zoals deze grote kamerplanten, misschien zijn ze er nog!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Release your inner Beyoncé met deze waterdichte speaker voor de badkamer
Sluiten