Hebben: aanstaande zaterdag scoor je een Seletti-lookalike bij Lidl

Als jij wel van een grapje in je interieur houdt, dan raden we je zeker aan om je boodschappen deze week bij de Lidl te gaan doen. Rechtstreeks uit de Lidl folder week 2: een aap die een plantje vasthoudt. Met een dikke knipoog naar de lampen van Seletti.

Misschien ken je de lampen in de vorm van een aap, ook wel Monkey lamp genoemd. Je kunt in deze binnenkijker zo’n lamp zien stralen, en even als in dit appartement.

We schreven ook al eens over de dinosaurus lamp van Seletti, een prachtige toevoeging aan elke stoere kinderkamer. Allemaal leuk en aardig, maar er zit wel een prijskaartje aan de lampen van Seletti. Dat moet anders, moeten ze bij Lidl gedacht hebben.

lidl folder week 2 2021 aap met bal
Bron: Lidl folder week 2

Aap uit de Lidl folder week 2

De hoogte van de aap is maar liefst 45 centimeter. In de bal die de aap vasthoudt (met een dik touw, heel tof) zit een vetplant. Uiteraard kan je er ook voor kiezen om deze vetplant te vervangen met een ander plantje. Het lijkt ons ook tof om een kleine hangplant of een luchtplantje in de glazen bol te zien.

Voor de prijs hoef je jouw nieuwe huisdier in elk geval niet te laten staan: de apen kosten €8,99 per stuk en is te koop vanaf zaterdag 16 januari. Zoals je op de afbeelding hierboven ziet, zijn ze verkrijgbaar in het goud en in het zwart.

Meer aanbieding vind je hier in de Lidl folder van deze week.

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Hebben: aanstaande zaterdag scoor je een Seletti-lookalike bij Lidl
Sluiten