Begin het nieuwe jaar goed met de goedkope cactussen uit de Lidl folder

Hoe gaat het met jouw goede voornemens? Om meer kamerplanten in huis te halen, bijvoorbeeld? Met deze goeie kamerplanten deal uit de Lidl folder week 2 2020 hoeft dat in elk geval geen probleem meer te zijn, want voor nog geen 4 euro scoor je hier de leukste cactussen. Dat is nog eens makkelijk groen in huis halen.

De cactus wordt geleverd met een neutrale keramische pot, waardoor ‘ie in elk interieur past. Vind je de pot een beetje te saai voor jouw interieur? Dan kan je de pot gemakkelijk pimpen met wat verf, net zoals je bij terracotta zou doen.

Bloempotten verven is makkelijk én met een hartstikke leuk effect. Ook doen? Terracotta bloempotjes verven – deze ideeën zijn te gek voor in jouw interieur.

lidl folder week 2 kamerplanten cactus
Bron: Lidl folder week 2

Kamerplanten uit de Lidl folder week 2 2020: cactussen

De cactus wordt verkocht in een pot met een diameter van 13,2 cm. Op het moment dat je de cactus koopt, is ‘ie 16 tot 27 cm hoog. Natuurlijk groeit de cactus ook nog als je ‘m genoeg liefde en aandacht geeft. Er zijn veel verschillende soorten te koop, dus wees er vroeg bij om jouw favoriet te bemachtigen.

De cactussen uit de Lidl folder week 2 2020 haal je vanaf woensdag 8 januari in huis voor slechts €3,99 per stuk. Deze kamerplanten doen het goed in de felle zon, dus zet ze vooral op de vensterbank of op een andere zonnige plek!

Hoe je een cactus het beste kunt verzorgen? 4 tips om jouw cactus dit keer wél in leven te houden. En voor wie écht geen kamerplanten in leven kunt houden hebben we altijd deze cactus lampen nog: deze cactus lamp is dé eyecatcher in elk interieur.

Vorige week in de aanbieding bij de Lidl

Uiteraard was er vorige week óók een toffe kamerplanten aanbieding bij de Lidl. En niet zomaar eentje: een grote kamerplant voor nog geen 10 euro. Meer lezen? Dan kan je terecht bij dit artikel: spotgoedkope kamerplanten uit de Lidl folder week 1 2020.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Begin het nieuwe jaar goed met de goedkope cactussen uit de Lidl folder
Sluiten