Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 6 jan 2020

Lekker warm: bij déze budgetwinkel scoor je deze week een microvezel-fleece beddengoed

De koude nachten laten nog even op zich wonen, maar we zeggen geen nee tegen een microvezel-fleece beddengoed. Deze week scoor je zo’n goedkoop dekbedovertrek bij de Lidl. Dit is by far onze favoriete interieur find uit de Lidl folder week 2 2020!

Want hoewel het nog niet écht koud geweest is, kunnen we altijd wel een lekker microvezel-fleece beddengoed gebruiken om onder te kruipen en onze favoriete Netflix series te bingen.

lidl folder week 2
Bron: Lidl folder week 2

Goedkoop beddengoed uit de Lidl folder week 2 2020

Het beddengoed uit de Lidl folder week 2 2020 is gemaakt van fleece, wat sowieso zorgt voor een nóg warmer en zachter bed dan je gewend bent. Dat maakt dit beddengoed hét beddengoed voor koukleumen.

Het beddengoed is verkrijgbaar in vier verschillende varianten, dus je kunt kiezen welke het beste in jouw slaapkamer past:

  • Grijs/witte print met tekst
  • Rood geruit
  • Blauw geruit
  • Kerst blauw

En oké, het is misschien iets te laat voor een beddengoed met kerst opdruk, maar wij vinden het juist een fijne reden om die kerst feeling nog nét even iets langer vast te houden. Wat stiekem vinden we het heel jammer dat die gezellige decembermaand alweer voorbij is.

Hebben?

Interesse in dit heerlijke beddengoed? Haast je dan op donderdag 9 januari naar de dichtstbijzijnde Lidl. Daar scoor je het beddengoed met afmeting 240 x 220 voor slechts €19,99. Liever een slag kleiner? Zowel 140 x 200 als 200 x 200 haal je in huis voor €14,99.

Online kopen kan natuurlijk ook via de Lidl website.

Meer leuks uit de Lidl folder?

Elke week spitten wij de Aldi en Lidl folder voor je door om je op de hoogte te brengen van de állerbeste aanbiedingen. Zo kan je deze week bij de Lidl terecht voor grote kamerplanten. We verwachten dat deze aanbieding snel uitverkocht is, dus we raden je aan zo snel mogelijk een bezoekje aan de Lidl te brengen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lekker warm: bij déze budgetwinkel scoor je deze week een microvezel-fleece beddengoed
Sluiten