Frederique Rekers
Frederique Rekers Shopping 9 mei 2021

Weer leuke plantenacties bij de Lidl: tuinplanten voor minder dan €2,-

Mocht het nog niet duidelijk zijn: wij houden van kamerplanten. Ze staan nu eenmaal erg gezellig en een beetje groen in je interieur kan nooit kwaad en al helemaal niet wanneer dit beetje groen érg goedkoop is. In de Lidl folder week 19 2021 worden we weer overspoeld met leuke kamerplanten voor een prikkie.

De acties gelden vanaf woensdag 12 mei.

In de Lidl folder week 19 2021

Groen, groot, dik, sterk: alle kamerplanten zijn bij ons welkom. Deze week komt Lidl met onder andere Franse geraniums, Dipladenia’s op rek én (de allerleukste als je het ons vraagt) een toffe bamboeplant.

Lidl folder planten
Bron: Lidl

Tuin- of balkonplant

Erg schattig en een leuke aanvulling voor op jouw balkon of in je tuin: deze tuin- of balkonplanten kan je zó ophangen en kosten maar €1,99. Ze zijn makkelijk te verzorgen want ze hebben niet zo veel water nodig, ideaal!

De planten komen in een potmaat van 9 x 9 centimeter en zijn 34 centimeter hoog.

Lidl folder week 19 2021
Bron: Lidl

De bamboeplant

Als je klaar bent voor de zomer in jouw tuin is de bamboeplant misschien wat voor jou. Deze buitenplant houdt van de zon maar vindt een halfschaduw plekje ook oké. Hij heeft een potmaat van 14 centimeter en is 40 centimeter hoog.

Geef hem voor €4,99 een prachtig plekje in je tuin om naar te kijken. Als je hem regelmatig wat water geeft zal hij lang meegaan.

Lidl folder week 19 Geraniums
Bron: Bron:

Ook in de Lidl folder week 19 2021: Franse geranium

Deze bekende en populaire plant kan zowel binnen als buiten staan en is spotgoedkoop: voor €1,99 heb jij een geranium in huis (of buiten huis). Hij heeft een potmaat van 12 centimeter en een hoogte van 25 centimeter.

Het is een makkelijk te verzorgen plant want hij heeft niet veel water nodig. Zet hem op een plekje met wat schaduw én zon.

Lidl folder week 19 2021
Bron: Lidl

Dipladenia op rek

Een mooie naam voor een mooie plant. In de Lidl folder week 19 2021 kost deze buitenplant €4,99 en dat betekent een vrolijke tuin voor weinig. De plant heeft een potmaat van 14 centimeter en is 40 centimeter hoog.

Net als de Franse geranium heeft hij niet zo veel water nodig en staat hij graag op een plek met een beetje schaduw én zon. Voor welke plant ga jij?

Keuzehulp bij planten kiezen: zo kies je een kamerplant die perfect bij jou past

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Lidl

Reageer op artikel:
Weer leuke plantenacties bij de Lidl: tuinplanten voor minder dan €2,-
Sluiten