Kom maar door met die zon: deze opblaasbare bank en stoel wil je!

Oké, dit weekend laat de zon ons even in de steek. Maar met afgelopen weekend nog vers in ons geheugen, hopen wij dat het weer een heerlijk warme zomer wordt. Lekker in de tuin zitten, op het terras, picknicken in het park of festivals pakken met je vrienden. In de Lidl folder week 18 staat wat ons betreft dé gadget van de zomer: een opblaasbare bank.

Hiermee wordt jouw zomer dit jaar nóg gezelliger.

lidl folder week 18 opblaasbare bank

De opblaasbare bank uit de Lidl folder week 18

Brede armleuningen, een stevige rugleuning en een zacht zitoppervlak. De opblaasbare bank uit de Lidl folder week 18 heeft het allemaal. Je pompt de bank gemakkelijk op, en zitten maar.

Let op: de bank is niet geschikt om in het water te gebruiken. Maar dat maakt ‘m niet minder geschikt om te gebruiken in het park, of festivals, de camping, of gewoon lekker in de achtertuin. Het beste nieuws is misschien nog wel de prijs: deze opblaasbare bank is voor €29,99 voor jou. Dat noemen we nou echt een koopje.

lidl folder week 18 opblaasbare stoel

Ook uit de Lidl folder week 18: een opblaasbare stoel

Heb je op een festival, in het park of in je achtertuin het liefste je eigen plekje? Ook daar heeft de Lidl aan gedacht. Naast dat je deze week een opblaasbare bank scoort, is er namelijk ook een comfortabele stoel in de aanbieding.

Net als de bank is de stoel lekker felgroen van kleur. Ook de stoel zit lekker zacht door het zachte oppervlak en de brede armleuning. De afmetingen van de stoel zijn 90 x 90 x 73 cm, en de zithoogte is 30 cm. De opblaasbare stoel uit de Lidl folder week 18 haal je in huis voor €19,99.

Meer uit de Lidl folder en Aldi folder?

Elke week zetten we de beste aanbiedingen uit de Lidl folder en Aldi folder voor je op een rijtje. In deze folders staan namelijk altijd toffe aanbiedingen voor een klein prijsje, ook voor in je interieur.  De Lidl en Aldi folder finds van deze week vind je hier: Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 18.

Ook zetten we elke week een aanbieding uit deze folder in het zonnetje, omdat deze aanbieding écht heel goed is. Zoals dit te leuke kinderdekbed uit de Lidl folder. Wedden dat jouw kleine spruit daar als een roosje onder slaapt?

Reageer op artikel:
Kom maar door met die zon: deze opblaasbare bank en stoel wil je!
Sluiten