Nieuws: vanaf dinsdag scoor je uniek Oud-Hollands servies bij de Lidl

Houd je van Delftsblauw servies? Omcirkel dinsdag 23 april dan rood in je agenda, want Lidl lanceert op die datum een limited edition servieslijn in de Lidl folder week 17. Een Oud-Hollandse servieslijn met Delftsblauwe accenten en lieflijke bloemetjes. We kennen allemaal wel iemand die deze servieslijn in zijn keukenkastje moet hebben staan.

Het serviesset maakt deel uit van de nieuwe Hollandse themaweek van de Lidl. Het is dan ook geen verrassing dat we onder andere een ouderwetse koektrommel en snoeppot in de collectie terugvinden.

lidl folder week 17 servies
lidl folder week 17 servies
lidl folder week 17 servies

Oud-Hollandse servieslijn uit de Lidl folder week 17

Alle items van het servies zijn voorzien van Delftsblauwe bloemetjes. Door deze schilderingen krijgt de servieslijn echt een Oud-Hollandse sfeer. Het perfecte servies voor een open kast of een nationale feestdag waarin de Nederlandse authenticiteit gevierd mag worden dus, zoals koningsdag volgens weekend.

De prijzen van het servies zijn, zoals we van de Lidl gewend zijn, lekker betaalbaar. Voor 2 diner borden betaal je bijvoorbeeld €8,99, en voor 2 mokken €4,99. Wij vinden vooral de kommen (2 voor €4,99), de snoeppot (€4,99) en de koektrommel (€4,99) ontzettend leuk.

lidl folder week 17 servies
lidl folder week 17 servies

Liever niet naar de winkel? Het servies is ook online in de Lidl webshop te bestellen. Maar wees er snel bij, want wij verwachten dat dit servies de winkels uitvliegt.

Meer uit de Lidl folder en Aldi folder?

Elke week zetten we de beste aanbiedingen uit de Lidl folder en Aldi folder voor je op een rijtje. In deze folders staan namelijk altijd toffe aanbiedingen voor een klein prijsje, ook voor in je interieur.  De Lidl en Aldi folder finds van deze week vind je hier: Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 16.

Ook zetten we elke week een aanbieding uit deze folder in het zonnetje, omdat deze aanbieding écht heel goed is. Zoals deze satijnen dekbedovertrekken uit de Aldi folder voor weinig geld. Wedden dat je daar als een roosje onder slaapt?

Reageer op artikel:
Nieuws: vanaf dinsdag scoor je uniek Oud-Hollands servies bij de Lidl
Sluiten