Frederique Rekers
Frederique Rekers Shopping 25 apr 2021

Haal de zomer in huis met déze Margriet op stam uit de Lidl folder

Als je zin hebt in de zomer wil je snel naar de Lidl gaan. In de Lidl folder week 17 2021 staan dit keer namelijk echte voorjaarsbloeiers. Als je jouw tuin nog niet hebt opgevrolijkt met wat bloemen is de tijd nu écht aangebroken.

De actie geldt vanaf woensdag 28 april 2021.

Lild folder week 17 2021

We hebben het in de titel al verklapt maar de bloem waar we het over hebben is de Margriet op stam. Een veelgevraagde en populaire tuinplant, klaar om in jouw tuin te gaan bloeien deze zomer.

Lidl helpt je hierbij en biedt verschillende Margrieten aan voor minder dan 10 euro. Wij laten ze aan jullie zien.

Lidl folder week 17 2021 margriet op stam
Bron: Lidl

De Margriet op stam

Vrolijke bloemen die je voortdurend in de zomersfeer brengen, dat wil toch iedereen? De witte bloemen hebben een geel hart omringd met prachtige straalbloemen. De Margriet op stam is nét iets specialer dan de gewone Margriet en daarom een must have voor in jouw tuin.

In de Lidl folder week 17 2021 kost de Margriet op stam €6,49.

Geel is dé trendkleur van de zomer deze gele meubels vrolijken jouw huis meteen op


Hij is 80 centimeter hoog en heeft een potmaat van 19 centimeter. Dat is dus wat groter dan de standaard Margriet in je tuin en dat heeft natuurlijk alles te maken met die stam. De Margriet op stam is vanaf woensdag 28 april te koop bij Lidl. Geef de stam een plek in de tuin met veel zon want het is een echte zonneplant.

Spaanse margriet Lidl
Bron: Lidl

De Spaanse margriet

Er zijn weinig planten die zo rijk bloeien als de Spaanse margriet. Ze komen in verschillende kleuren, waaronder geel, wit en roze. Ze hebben een potmaat van 10,5 centimeter en kosten €1,19.

Hoe meer zon de Margriet krijgt, hoe beter, maar zorg wel dat de (pot)grond nooit helemaal droog is. Verder stellen ze niet veel eisen. Ze doen het uitstekend in potten en bakken en zijn daarom (en vanwege hun kleine formaat) dus ideaal voor op je balkon.

Groene inspiratie: deze 7 leuke moestuin ideeën wil je echt even zien

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

LidlGroenrijk

Reageer op artikel:
Haal de zomer in huis met déze Margriet op stam uit de Lidl folder
Sluiten