Frederique Rekers
Frederique Rekers Shopping 18 apr 2021

Deze week in de Lidl folder: een Oleander op stam voor in een moderne tuin

Voor mooie planten maken wij in onze tuin graag een plekje vrij. De Lidl komt deze keer in de Lidl folder week 16 2021 met een Oleander op stam en het beste is: ze zijn super betaalbaar.

De actie geldt vanaf woensdag 21 april.

De Lidl folder week 16 2021

De Lidl verrast ons elke week met bijzondere planten en deze week slaan ze gelukkig niet over. Als jouw tuin nog een plekje over heeft, twijfel dan niet langer over hoe je jouw tuin zomer proof kan maken.

De Oleander op stam

De Oleander op stam heeft de looks van een mini boom en is perfect voor strakke en moderne tuinen. De plant zie je ook vaak terugkomen bij mensen langs de voordeur. Het is een mooie plant om mensen mee te verwelkomen.

Planten stekken voor beginners: de Oleander stekken


De Oleander op stam kost bij de Lidl €12,50 dus dat betekent een moderne tuin voor weinig. Hij ziet er strakker uit dan de Oleanderstruik en is 70 centimeter hoog. In de zomer bloeit hij volop en kan hij zelfs nog 30 centimeter hoger groeien.

Lidl folder week 16 2021
Bron: Lidl

Als je de Oleander op stam uit de Lidl folder week 16 2021 graag wat hoger wilt hebben, verwijder dan af en toe de dode bloemen om de bloeitijd en hoogte van de stam te bevorderen. Als je ze af en toe nieuwe mest geeft zullen ze nóg langer meegaan.

De Oleander op stam heeft een potmaat van 19 centimeter en houdt van veel zon. Zet hem dus niet neer op een plek waarbij er ook vaak veel schaduw is. Als je hem graag bij je voordeur neer wilt zetten, kan je ervoor kiezen om er aan elke kant van de deur één te plaatsen.

Hij heeft af en toe wat water nodig en je kan hem het beste in een pot plaatsen in plaats van in de grond. Snel naar de Lidl rennen dus voor een mini boom in jouw (moderne) tuin.

Tijd voor een likje verf? Zo knap je jouw tuinhuisje of schuur op

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

TropictreesLidl

Reageer op artikel:
Deze week in de Lidl folder: een Oleander op stam voor in een moderne tuin
Sluiten