Hebben: verschillende citrusbomen in de Lidl folder deze week

Ook deze week verrast de Lidl ons weer met een erg leuke aanbieding. Dit keer geen standaard kamerplanten (vinden we wel altijd heel leuk) maar in de Lidl folder week 15 2021 staan citrusbomen. Wie wil er nu geen tropisch fruit kunnen plukken uit zijn eigen tuin?

De acties zijn geldig vanaf woensdag 14 april 2021.

In de Lidl folder week 15 2021: citrusbomen

De Lidl komt met verschillende citrusbomen voor in je tuin of, als je veel licht in huis hebt, in huis. Ze zijn 70 centimeter hoog en als je een beetje je best doet worden ze nog hoger. Ze houden van veel licht en hebben het soms al een beetje moeilijk in het Nederlandse klimaat.

Kwel ze daarom niet ook nog eens door ze in een schaduwplek neer te zetten. De bomen houden van een beetje een vochtige grond en hiervoor kun je aanhouden om ze elke drie dagen wat water te geven.

Vaker water geven kan en dan zal hij ook groter worden maar hij neemt wel minder voedingsstoffen op. De citrusbomen hebben een potmaat van 21 centimeter en kosten €19,99 per stuk. In de Lidl folder week 15 2021 kan je kiezen tussen citroen, mandarijn en kumquat.

Er is nu een nieuwe Hortensia-soort voor in de tuin en hij is prachtig


Lidl folder week 15 2021
Bron: Lidl

In het voorjaar bloeien de bomen met trosjes en heerlijke geuren en in het najaar tot en met maart ontstaan er rijpe vruchten.

Dislcaimer: door het Nederlandse klimaat zullen de vruchten erg bitter smaken, wees dus niet al te teleurgesteld. 😉 Maar dit maakt het niet minder leuk om naar te kijken en minder lekker om te ruiken.

Dus als je ook erg graag (wij namelijk wel) een tuin wilt met heerlijk zoet geurende bloemen, groenblijvende bladeren en felgekleurde vruchten, weet je wat je moet doen: snel naar de Lidl gaan. Het enige wat je daarna nog moet doen is een plekje uitzoeken in je tuin met lekker veel licht.

Let the sun shine! Deze vrolijke items voor op je balkon of tuin wil je hebben

LidlOlijfbomen

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Hebben: verschillende citrusbomen in de Lidl folder deze week
Sluiten