Laat de zomer maar komen: de opblaasbare jacuzzi komt terug!

Nu het ‘s avonds langer licht wordt, zijn we weer vaker buiten te vinden. Op het terras met een gin tonic, of op ons eigen balkon met een koud biertje uit de koelkast. De zomer mag wat ons betreft écht beginnen. En hoe kan je deze zomer nou beter aftrappen dan met dé opblaasbare jacuzzi? Je vindt ‘m in de Lidl folder week 14.

Het was dé hit van afgelopen zomer: de opblaasbare jacuzzi uit de Lidl folder. Niet zo gek ook, want wie wil er nou géén jacuzzi in de tuin voor zo weinig geld? Wij zouden hier in elk geval geen twee nachtjes over hoeven te slapen. Dat wordt rennen naar de Lidl!

lidl folder week 14 jacuzzi

Opblaasbare jacuzzi uit de Lidl folder week 14

Je kan met je hele vriendengroep in deze jacuzzi, want hij heeft een doorsnede van 180 centimeter en is 70n centimeter diep. Je hebt in het hele bad een bubbelstand dankzij maar liefst 118 bubbeljets. Je hoeft overigens niet van je felbegeerde plek in de opblaasbare jacuzzi te komen om ‘m te bedienen, want dat bedienen gaat met een handige, eenvoudige afstandsbediening.

Ben je een koukleum? Dan is deze jacuzzi echt iets voor jou. De jacuzzi kan namelijk worden ingesteld tot een temperatuur van wel 42 °C. Ideaal om de nog iets frisse lente-avonden door te komen en je klaar te maken tot het écht zomer is.

De hit van de zomer

Wij verwachten dat we ook deze zomer de opblaasbare jacuzzi overal voorbij zien komen. Snappen we ook wel, want wie wil er nou geen warme jacuzzi in de tuin? Voor de prijs hoef je het in elk geval niet te laten. In de Lidl folder week 14 vind je de opblaasbare jacuzzi voor €289,- De jacuzzi is al online te bestellen, en ligt anders vanaf maandag 1 april in de winkels.

Meer aanbiedingen uit de Aldi en Lidl folder

Elke week selecteren we de allerbeste koopjes uit de Lidl folder en Aldi folder voor je. Zo lag vorige week dit te gekke fotobehang in de schappen bij de Lidl. Misschien leuk om jouw slaapkamer mee op te fleuren? Wie weet ligt het nog in de winkels.

Daarnaast schrijven we elke week de Lidl en Aldi folder finds. De beste aanbiedingen die op dít moment in de schappen liggen, vind je hier: Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 13.

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Laat de zomer maar komen: de opblaasbare jacuzzi komt terug!
Sluiten