Frederique Rekers
Frederique Rekers Shopping 8 apr 2021

Comfortabel buiten zitten voor een prikkie: Lidl komt met een betaalbare loungeset

De Lidl zou de Lidl niet zijn als ze ons elke keer weer verbazen met hun super scherpe (en niet te vergeten: leuke) aanbiedingen. Ieder jaar hebben ze weer goedkope tuinmeubelen in de aanbieding en ook dit jaar is het raak: in de Lidl folder week 14 2021 staat een stijlvolle betaalbare loungeset.

Comfortabel buiten zitten voor een prikkie dus. Wij delen de actie met jullie.

Loungeset uit de Lidl folder week 14 2021

De lente komt er nu écht aan en misschien ben je al wel opzoek gegaan naar een fijne loungeset voor in je tuin of op je balkon. Een goede set kan meestal duurder uitvallen dan je in eerste instantie dacht, hebben we al gemerkt.

Hello sunshine, hello spring! Zo scoor je de ideale tuinmeubels voor jouw tuin


Maar gelukkig hoef jij je geen zorgen te maken want de oplossing is hier. Jij zal namelijk alsnog voor erg weinig geld maximaal kunnen genieten in je tuin/balkon, en dat allemaal dankzij de Lidl.

Betaalbare loungeset lidl
Bron: Lidl

De loungeset van de Lidl

De elegante en comfortabele loungeset bestaat uit twee stoelen, een bank en een tafel gemaakt van een stevig en stalen frame. Ideaal voor in de tuin, op je balkon of op het terras en dat allemaal voor €79,-.

De betaalbare loungeset zit erg fijn door zijn dragende textielbespanning. Snel bestellen bij de Lidl dus om dat eens even goed uit te testen. Hij is daarnaast weer- en UV-bestendig dus slijten zal hij niet snel.

De afmetingen van de stoelen zijn 61,5 x77x76 centimeter. Van de tafel is het 75×44,5x 41,5 centimeter en van de bank 114,5x77x76 centimeter.

Ze bezorgen hem voor een klein beetje extra zo voor je op de stoep, of beter gezegd in je tuin. Voor jou geen extra moeite dus maar wel extra genieten van je nieuwe én goedkope loungeset. Met je bespaarde geld kan je gelijk je plekje opvrolijken met wat bloemen om de lente in te luiden.

Let the sun shine! Deze vrolijke items voor op je balkon of tuin wil je hebben

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Lidl-shop

Reageer op artikel:
Comfortabel buiten zitten voor een prikkie: Lidl komt met een betaalbare loungeset
Sluiten